Nanushka

by Marjon Snieders
1 December 2020

De kleding van Nanushka staat voor de zelfverzekerde vrouw die houdt van gemak en subtiele vrouwelijkheid,  dat werd al snel duidelijk uit de eerste collectie van Sandra Sandor, die in 2006 het met Nanushka lanceerde. Het merk haalt inspiratie uit de spirituele reis door culturen en tijd.

Met kleding ontworpen in Boedapest en geproduceerd in Europa, tonen de collecties het beste vakmanschap en de mooiste materialen. Nanushka toont haar hoofdcollectie tijdens de New York Fashion Week. Haar collecties worden nu in meer dan 30 landen internationaal verkocht.

 

Nanushka staat aan de top van duurzame ontwikkeling en innovatie. De ontwerpers van het merk bevinden zich in het vakmanschap, en experimenteren en vooruitstreven binnen alles dat met de ontwikkeling en productie van de nieuwe collecties te maken heeft. Omdat Nanushka kiest voor Europees vakmanschap is het contact met de ambachten persoonlijker én krijgen ze een gezicht. Zo kunnen ze een betere verbinding maken met de medewerkers en krijgt de productie meer emotionele waarden én stimuleert het een diepere, langdurige verbinding tussen de consument en de kleding: ‘De dingen die we met liefde en zorg maken, zijn gemaakt om geliefd en verzorgd te worden door degenen die ze dragen.’ aldus Nanushka. Met eindeloos experimenteren in productiemogelijkheden willen ze zorg dragen voor het produceren van een collectie met zo min mogelijk afval.

 

Nanushka zal zich blijven ontwikkelen en inzetten voor duurzaamheid binnen zowel de fashion industrie als op humaan gebied. Dat de collectie creeërd wordt met oog voor duurzaamheid, natuur en milieu maakt het gehele plaatje alleen maar mooier.

 

De bijzondere en exclusieve designs blijven vooruitstrevend en uniek, en hebben zo een typische Nanushka feel. Kijk eens bij onze prachtige collectie vegan leather jumpsuits, truien en shirts, en bijzondere jurken in mooie breisels. In de totale Nanushka collectie komen de normen er waarden samen in een super fashionable collectie, die jaarlijks tijdens New York Fashion Week hoge ogen gooit.

 

Nanushka levert een moderne, veelzijdige dag- tot nachtgarderobe voor de moderne mens met als doel een nieuwe moderne vorm van schoonheid te creëren.

 

Be your UNIQUE you.

 

Shop hier een selectie uit onze exclusieve Nanushka collectie of klik hier om naar het totale aanbod te gaan.Be the first to comment...
Leave a comment
Recent articles
Gift season is coming; Here's our Gift Guide!
17 Nov 2023
Gift season is coming; Here's our Gift Guide!
In this time of the year, it's all about giving love and attention to the people we cherish. Gifts p ...
Lees verder
Fashion’s Earthy Elegance!
27 Oct 2023
Fashion’s Earthy Elegance!
Fashion’s Earthy Elegance "Embracing brown and gray with a green Infusion" be inspired by the ...
Lees verder
In Dolly we trust
20 Oct 2023
In Dolly we trust
Never not time for a Western look! And we ⋆LOVE⋆ it! Get inspired by Texan vibes and mix brands ...
Lees verder
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »