Coming soon… MaxMara & See by Chloé

by Marjon Snieders
14 May 2021

Nieuw vanaf volgend seizoen zijn de exclusieve collecties van See by Chloé en MaxMara, zowel verkrijgbaar in onze online shop als in de Marjon Snieders boetiek.

 

New Brands: See by Chloé & MaxMara

 

Marjon Snieders mag zich al rijk prijzen met alle parels van merken die ze verkoopt en vanaf komend seizoen komen daar nog twee beauty’s bij, namelijk See by Chloé en MaxMara.

 

Het in 2001 opgerichte See by Chloé is het ‘kleine’ zusje van modegrootheid Chloé. Waar Chloé vaak romantisch, chique en traditioneel is, is See by Chloé juist jong en hip. De collectie bestaat uit makkelijk te dragen stukken die een moeiteloos, slip-it-on-and-go gevoel van chic belichamen. Als ‘het kleine zusje van’ zijn de prijzen zijn dan ook een stuk aantrekkelijker. Als jij iemand bent die jong en modern met een vleugje romantiek combineert, dan is See by Chloé hét perfecte merk voor jou.

 

Onze nieuwe See by Chloé collectie gaat bestaan uit kleding, schoenen en tassen. Denk hierbij aan mooie luchtige blousjes, gave sneakers en ook de welbekende ‘Hana bag’ (je herkent hem aan de gouden metalen cirkel) mag natuurlijk niet ontbreken.

 

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Bekijk hieronder dan alvast een sneak peak van onze See by Chloé collectie.

 

 

Ook mogen we vanaf volgend seizoen MaxMara verwelkomen. Een heel ander merk dan See by Chloé, maar minstens even prachtig. Het Italiaanse modehuis MaxMara is in 1951 opgericht door Achille Maramotti. Hij had als doel de herenjas te veranderen in een iconisch kledingstuk voor dames. Frans design, Italiaans vakmanschap en een Amerikaanse manier van produceren lieten zijn doel slagen. MaxMara is een stijlvol merk en maakt het mogelijk om de vrouwelijkheid op een chique manier te benadrukken. Dit komt vooral door de silhouetten die MaxMara gebruikt.

 

We kunnen je al vertellen dat onze nieuwe MaxMara collectie alleen uit kleding gaat bestaan. In deze collectie vind je onder andere prachtige tops, blousjes, en jurken van hoge kwaliteit. Stay tuned, want de sneak peak follows soon…

 

Comments
Lydia van Soldt
31 May 2021
Geweldig wat een leuke merken! Ik kan niet wachten
Pascall van Mastrigt
18 May 2021
Heel fijn. Ben gek op See by Chloe. Hoeven we het niet meer online te shoppen of er stad en land voor af te reizen.
Sandra
17 May 2021
Super, see by chloé
Carla van Hemert
17 May 2021
Wat Gaaf! Dit past super in jullie merkenpakket thuis! <br />
.. kan niet wachten!
Leave a comment
Recent articles
Coming soon… MaxMara & See by Chloé
14 May 2021
Coming soon… MaxMara & See by Chloé
Nieuw vanaf volgend seizoen zijn de exclusieve collecties van See by Chloé en MaxMara, zowel verkri ...
Lees verder
NEW! WANDLER
5 Feb 2021
NEW! WANDLER
Nieuw vanaf dit seizoen is de exclusieve collectie van Wandler. Tassen en schoenen...
Lees verder
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »