Hugo Boss

 

Hugo Boss

 

Hugo Boss schoenen, tassen en accessoires

De HUGO BOSS Group is een van de wereldmarktleiders in het premium en luxe segment. Naast de zeer grote en professionele kledingcollectie heeft Hugo Boss een groot assortiment in damesschoenen, herenschoenen, tassen en accessoires. Het hoofdkantoor is gevestigd in Metzingen in Duitsland. Er werken totaal bijna 12.000 mensen.

Hugo Boss heeft verschillende lijnen waaronder  BOSS, HUGO, BOSS Orange en BOSS Green waarmee ze zich op verschillende groepen richten.

 

De lijn BOSS staat voor het authentieke, en ingetogen luxe. Verfijnde modellen dat ook terug komt in de gebruikte materialen. De lijn HUGO staat voor vooruitstrevend en high fashion. Modellen gemaakt van uiterst hoogwaardige materialen en uitgesproken looks. De lijn BOSS Orange staat voor de ongedwongen vrijetijdsmodellen. Hip, kleurrijk en modieus. Ten slotte hebben we BOSS Green dat de sportieve lijn van Hugo Boss beslaat. Mooie sportieve modellen met een fashion twist. Alle modellen van BOSS staan bekend om hun uiterst comfortabele pasvorm en draagbaarheid.

Wij hebben dan elk seizoen ook een grote collectie van HUGO BOSS, zowel voor de dames als de heren. Sandalen, pumps met hoge hakken, sneakers en laarzen of booties voor de heren. Voor ieder wat wils.

Bekijk hier onze hele collectie van Hugo Boss, nu online te bestellen!

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info