Tov Essentials

 

Tov Essentials

 

 

TOV Essentials sieraden, tassen en schoenen

De sieraden collectie van TOV staat voor Italiaans handwerk en Nederlands design. Deze zomer zien we de gouden, rose en zilveren sieraden met kleuraccenten in de vorm van echte Swarovski-parels in de modekleuren, koraal, blauw en mint. De sieraden combineren perfect met de klassieke TOV schakel armband. Zo creeer je met je basis-set een totaal nieuwe en actuele look.

De leercollectie van Tov bestaat uit tassen en schoenen. De tassen zijn herkenbaar aan de TOV munt, klassiek qua look in sprankelende kleuren. Mooi oranje, creme en cognac voor het granone leer.

En fel roze, blauw, turquoise, mandarijn oranje voor de tweede collectie tassen gecombineerd met schoenen. Bijpassende pumps voor 199 euro en sandalen geheel in Italie gemaakt. Met een matching clutch of shopper, u flaneert zo op het strand in St.Tropez of uw favoriete zomerbestemming.

TOV Essentials ontwikkelt sinds 2002 hoogwaardige sieraden en accessoires ontworpne door de nederlandse Sharissa Lingg. Alle sieraden worden gemaakt in Florence, een echt made in Italy product dus. De handgemaakte sieraden zijn 100% nikkel en allergie vrij. Met een laagje goud, rose of champagne. Hierover heen wordt dan weer een beschermend laagje aangebracht voor langdurig plezier van uw sieraad.

De unieke, hoogstaande collectie van TOV ESSENTIALS sieraden is een duidelijk bewijs dat TOV ESSENTIALS de accessoire ziet als uitgangspunt voor uw outfit. Het gracieuze TOV monogram is hét herkenningspunt voor een combinatie van luxe, design, functionaliteit en kwaliteit verwerkt in essentiële dames accessoires.

Bekijk hier onze gehele collectie van TOV Essentials, nu online bij ons te bestellen!

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info