Marjon Snieders Schoenen Weert

Onze schoenenwinkel in Weert is gevestigd in een van de mooiste winkelstraten van Weert. Maasstraat 30 (tegenover het klooster van Weert). Wij hebben in onze collectie damesschoenen, herenschoenen, damestassen en accessoires (o.a. bijpassende riemen en sieraden). De exclusieve merken die we voeren in Weert vindt u terug op onze merkenpagina. De gehele collectie hebben we ook online staan in onze webshop, www.marjonsnieders.nl In onze winkel in Weert verkopen we oa. de merken Tods, Hogan, Santoni, Sergio Rossi, UGG, Isabel MarantAlexander Wang, Collection by Marjon, Paul Green(Floris) van Bommel, AGLNubikkPhilippe ModelGolden Goose DBTissa FontanedaGianni Chiarini en nog veel meer).

Contactgegevens:

Marjon Snieders Schoenen Weert

Maasstraat 30

6001 ED Weert

Nederland

Tel.: +31 (0) 495 - 452 062

weert@marjonsnieders.nl

Routebeschrijving Marjon Snieders Schoenen Weert:

Onze winkel in Weert ligt vlakbij de Belgische en Duitse grens onder de rook van Eindhoven. De bereikbaarheid is mede dankzij het NS station ideaal te noemen. Bovendien ligt Weert aan de snelweg A2 richting Maastricht. In Weert vindt u onze winkel in het centrum. De Maasstraat is een zijstraat van de Langstraat en onze winkel is gevestigd op Maasstraat 30, tegenover het klooster. Parkeren kan het makkelijkste op de Walburgpassage te Weert. Dit is ca. 50m lopen van de winkel. Hopelijk snel tot ziens!

 


Grotere kaart weergeven

Openingstijden Marjon Snieders Schoenen Weert

Maandag 13.00u - 18.00u
Dinsdag 10.00u - 18.00u
Woensdag 10.00u - 18.00u
Donderdag 10.00u - 21.00u
Vrijdag 10.00u - 18.00u
Zaterdag 10.00u - 17.00u

De eerstvolgende koopzondag in Weert is 26 maart as. 

De nieuwe lente-/zomercollectie 2018 komt volop binnen. Kom gezellig langs. de koffie staat voor u klaar! Met wederom topmerken binnen onze collectie zoals Tod's, Hogan, Chloe, Stuart Weitzman, Isabel Marant, Alexander Wang, AGL, Nubikk, Santoni, Philippe Model, Golden Goose DB, Tissa Fontaneda, Gianni Chiarini en natuurlijk onze eigen collectie damesschoenen en herenschoenen van Collection by Marjon

Op koopzondagen en feestdagen kan gratis worden geparkeerd, tussen 10.00 uur en 22.00 uur. Dit geldt niet voor het P+R parkeerterrein van Q-P ark aan de Parallelweg.

 

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info