Marjon Snieders Schoenen Weert


Marjon Snieders in Weert gaat sluiten!
Sinds het voorjaar van 2008 is Marjon Snieders gevestigd in de Maasstraat van Weert. Een prachtige schoenenwinkel met een groot assortiment luxe schoenen en tassen voor dames en heren.

Na 10 jaar is de tijd gekomen voor een nieuw hoofdstuk van Marjon Snieders.

Helaas betekent dit dat de winkel in de Maasstraat gaat sluiten.

De focus zal komen te liggen op de winkel in Roermond waar naast het assortiment dames- en heren schoenen, ook een afdeling met exclusieve dameskleding te verkrijgen is.

Met pijn in het hart neemt Marjon Snieders afscheid van de winkel in Weert. Met veel plezier denkt ze terug aan de tijd in de Maasstraat, met veel vaste en trouwe klanten en fijne collega-winkeliers.

Gelukkig is Roermond niet ver van Weert gelegen, daarnaast kunnen klanten gemakkelijk online bestellen via de webshop www.marjonsnieders.nl. Natuurlijk met de bekende service en het mooie en bijzondere merkenaanbod wat Marjon Snieders in de afgelopen 10 jaar heeft opgebouwd.

De LEEGVERKOOP in de Maasstraat 30 gaat donderdag 19 april as van start. Vanaf 9.00 uur geniet u van flinke kortingen op schoenen en kleding van Marjon Snieders


banner-leegverkoop-marjonsnieders-weert


Contactgegevens:

Marjon Snieders Schoenen Weert

Maasstraat 30

6001 ED Weert

Nederland

Tel.: +31 (0) 495 - 452 062

weert@marjonsnieders.nl

Routebeschrijving Marjon Snieders Schoenen Weert:

Onze winkel in Weert ligt vlakbij de Belgische en Duitse grens onder de rook van Eindhoven. De bereikbaarheid is mede dankzij het NS station ideaal te noemen. Bovendien ligt Weert aan de snelweg A2 richting Maastricht. In Weert vindt u onze winkel in het centrum. De Maasstraat is een zijstraat van de Langstraat en onze winkel is gevestigd op Maasstraat 30, tegenover het klooster. Parkeren kan het makkelijkste op de Walburgpassage te Weert. Dit is ca. 50m lopen van de winkel. Hopelijk snel tot ziens!

 


Grotere kaart weergeven

Openingstijden Marjon Snieders Schoenen Weert

Maandag 13.00u - 18.00u
Dinsdag 10.00u - 18.00u
Woensdag 10.00u - 18.00u
Donderdag 10.00u - 21.00u
Vrijdag 10.00u - 18.00u
Zaterdag 10.00u - 17.00u

Vrijdag 6 juli as is het weer braderie in weert. In de Maasstraat heel veel leuke kraampjes met koopjes. Ook bij ons extra braderie aanbiedingen!

Op koopzondagen en feestdagen kan gratis worden geparkeerd, tussen 10.00 uur en 22.00 uur. Dit geldt niet voor het P+R parkeerterrein van Q-P ark aan de Parallelweg.

 

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info