Blijf op de hoogte
Helaas is deze maat op dit moment uitverkocht. Het kan zijn dat deze maat weer terug op voorraad komt, omdat iemand anders deze maat retourneert. Vul hier je emailadres in zodat je automatisch een bericht ontvangt als deze maat weer terug in voorraad is. Zo blijf je altijd op de hoogte van je favoriete item!

Ancient Greek Sandals

slippers Preveza Rivets zwart

Why Marjon loves it

Comfortabele slippers van het merk Ancient Greek Sandals, model Preveza Rivets Comfort, in de kleur zwart. Deze slippers hebben een zwarte rubberen zool en twee leren banden. En die leren banden hebben zilveren details op de bovenkant. Ook heeft de schoen een zilveren sluiting in de vorm van een vleugel.

zool
rubber
pasvorm
Deze sandaal van het merk Ancient Greek Sandals SA, model Preveza Rivets, heeft een normale pasvorm. Wij adviseren je om dezelfde maat te bestellen die je normaal draagt.
Verzorging & Onderhoud
Men spreekt van gladleer wanneer de nerfzijde van de huid zichtbaar is als bovenmateriaal van de schoen. De nerftekening en plooien van het dier zijn na de bewerking en kleuring nog zichtbaar. Gladleer kan op vele manieren bewerkt worden, bijvoorbeeld met
  • Gratis bezorgdvanaf € 99 - m.u.v. sale
  • 14 dagenbedenktijd
  • Achterafbetalen