A New Journey by Golden Goose

door Marjon Snieders
15 September 2023


THE JOURNEY COLLECTION: OP REIS MET GOLDEN GOOSE

Ah, fashion! Een reis op zichzelf, waarbij elke stap een statement is. Golden Goose begrijpt deze reis maar al te goed en heeft dat gevangen in hun prachtige Journey collectie vol nieuwe designer schoenen en fashion pieces. Het gaat niet alleen over het aankleden: het gaat om de reis die we maken in stijl!

Golden Goose heeft een reputatie opgebouwd als het merk dat de straat samenbrengt met de catwalk. Hun Journey collectie is geen uitzondering. Het zijn sneakers, laarzen en kleding die de vrijheid en energie van de straat vangen, en het vermengen met de verfijning van high-end mode.

 

"Fashion is the armor to survive the reality of everyday life." _Bill Cunningham

 

Met een speels tintje biedt Golden Goose een modieuze stijl ervaring die zowel eigentijds als tijdloos is. De kern van de Golden Goose's collectie zijn de sneakers, waarbij vakmanschap en trendy design samenkomen. Deze sneakers, met favoriete modellen Super-star, Purestar en Stardan, stralen een authentieke urban vibe uit en zijn geliefd bij streetwear lovers. De collectie omvat ook bijzonder mooie laarzen die de perfecte combinatie bieden van comfort en stijl, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende gelegenheden.


Voor dameskleding biedt Golden Goose een assortiment dat varieert van casual chic tot eigentijds elegant. Het zijn items die het zelfvertrouwen van de moderne vrouw versterken. De tassen en accessoires van Golden Goose zijn de perfecte aanvulling op elke outfit. Ze stralen klasse uit en voegen een vleugje luxe toe aan elke look, waardoor je stijlvol op pad gaat.

Stap in je reis van stijl met Golden Goose's Journey collectie. Laat je innerlijke fashionista de wereld verkennen terwijl je je beste mode beentje voorzet. Mode is tenslotte de kunst van het uitdrukken van wie je bent zonder een woord te zeggen. En met Golden Goose, zul je zeker een luide en stijlvolle boodschap afgeven!

Laat je hieronder inspireren door een van onze coole Golden Goose looks of shop hier alles van Golden Goose

Be inspired!

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Recente artikelen
Discover timeless sophistication by Odare ballerinas
12 Jul 2024
Discover timeless sophistication by Odare ballerinas
Ontdek Odare Antwerp ballerina’s: handgemaakte flats waar tijdloos design en edgy flair samenkomen ...
Lees verder
Coming soon! ASPESI: “Tijdloze innovatie in moderne essentials”
13 Jun 2024
Coming soon! ASPESI: “Tijdloze innovatie in moderne essentials”
Ontdek ASPESI bij Marjon Snieders: iconisch Italiaans design in buitengewone kwaliteit. Focus op jac ...
Lees verder
Buying in Milano
7 Jun 2024
Buying in Milano
Inkooptrip naar Milaan: “Zon, fashion en nieuwe merken. Heerlijk eten en drankjes met prachtig uit ...
Lees verder