Nanushka

door Marjon Snieders
1 December 2020

De kleding van Nanushka staat voor de zelfverzekerde vrouw die houdt van gemak en subtiele vrouwelijkheid,  dat werd al snel duidelijk uit de eerste collectie van Sandra Sandor, die in 2006 het met Nanushka lanceerde. Het merk haalt inspiratie uit de spirituele reis door culturen en tijd.

Met kleding ontworpen in Boedapest en geproduceerd in Europa, tonen de collecties het beste vakmanschap en de mooiste materialen. Nanushka toont haar hoofdcollectie tijdens de New York Fashion Week. Haar collecties worden nu in meer dan 30 landen internationaal verkocht.

 

Nanushka staat aan de top van duurzame ontwikkeling en innovatie. De ontwerpers van het merk bevinden zich in het vakmanschap, en experimenteren en vooruitstreven binnen alles dat met de ontwikkeling en productie van de nieuwe collecties te maken heeft. Omdat Nanushka kiest voor Europees vakmanschap is het contact met de ambachten persoonlijker én krijgen ze een gezicht. Zo kunnen ze een betere verbinding maken met de medewerkers en krijgt de productie meer emotionele waarden én stimuleert het een diepere, langdurige verbinding tussen de consument en de kleding: ‘De dingen die we met liefde en zorg maken, zijn gemaakt om geliefd en verzorgd te worden door degenen die ze dragen.’ aldus Nanushka. Met eindeloos experimenteren in productiemogelijkheden willen ze zorg dragen voor het produceren van een collectie met zo min mogelijk afval.

 

Nanushka zal zich blijven ontwikkelen en inzetten voor duurzaamheid binnen zowel de fashion industrie als op humaan gebied. Dat de collectie creeërd wordt met oog voor duurzaamheid, natuur en milieu maakt het gehele plaatje alleen maar mooier.

 

De bijzondere en exclusieve designs blijven vooruitstrevend en uniek, en hebben zo een typische Nanushka feel. Kijk eens bij onze prachtige collectie vegan leather jumpsuits, truien en shirts, en bijzondere jurken in mooie breisels. In de totale Nanushka collectie komen de normen er waarden samen in een super fashionable collectie, die jaarlijks tijdens New York Fashion Week hoge ogen gooit.

 

Nanushka levert een moderne, veelzijdige dag- tot nachtgarderobe voor de moderne mens met als doel een nieuwe moderne vorm van schoonheid te creëren.

 

Be your UNIQUE you.

 

Shop hier een selectie uit onze exclusieve Nanushka collectie of klik hier om naar het totale aanbod te gaan.



Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Recente artikelen
Spring Forward!
2 Feb 2024
Spring Forward!
Het is tijd voor nieuwe kleuren om die eindeloos lijkende januari dagen achter ons te laten en de bo ...
Lees verder
Party and all that glam!
7 Dec 2023
Party and all that glam!
Schitter in Stijl: Laat je inspireren en shop de mooiste designer party fashion
Lees verder
GIFT GUIDE
17 Nov 2023
GIFT GUIDE
In deze tijd van het jaar draait alles om het geven van liefde en aandacht aan de mensen die we koes ...
Lees verder