Coming soon! ASPESI: “Tijdloze innovatie in moderne essentials”

door Marjon Snieders
13 Juni 2024

 

COMING SOON: ASPESI

“Timeless innovation in modern wardrobe essentials."

 

Midden in de inkoop voor het herfst-winterseizoen 2024-2025, ook te volgen via onze Instagram page, kondigen we met trots de komst aan van het prachtige merk ASPESI. Dit Italiaanse designhuis staat synoniem voor buitengewone draagbaarheid, kwaliteit en ongeëvenaarde functionaliteit. Sinds de jaren 70 heeft ASPESI collecties gecreëerd voor zowel mannen als vrouwen, in samenwerking met vooraanstaande ontwerpers zoals Franco Moschino (Ja, dé Moschino!) en sinds 2020 met Lawrence Steele, voormalig creative director van Marni.

 
Oprichter Alberto Aspesi staat bekend als een mode-icoon, toegewijd aan het creëren van hoogwaardige kleding zonder franje. Hij weigerde te buigen voor de conventionele regels van de modewereld, zoals extravagante shows en celebrity marketing, en legde in plaats daarvan de nadruk op onberispelijk gesneden kleren van uitzonderlijke materialen. Sinds de oprichting in 1961 heeft ASPESI een klassieke, tijdloze houding behouden, met elke seizoen een collectie als resultaat van grondig onderzoek naar stoffen en materialen.

Bijna vijftig jaar na de oprichting lanceerde ASPESI, in 2011, haar officiële online verkoop, waarmee trouwe klanten volledige toegang kregen tot een cultklassieker. "We hebben gewacht met het vestigen van onze online aanwezigheid tot we ervan overtuigd waren dat we dezelfde hoogwaardige ervaring konden bieden als in onze fysieke winkels, zonder compromissen. We zijn erg blij met het resultaat en hopen dat onze klanten het ook waarderen." Aldus Aspesi.Trots als we zijn, zullen wij ons vooral gaan richten op prachtige jacks, (dons)jassen en pantalons met een heerlijke pasvorm. Ook ons eigen team was eerder dit jaar al aangenaam verrast tijdens het doorpassen van deze sublieme pantalons! De stijl van ASPESI past perfect bij gevestigde merken zoals Max Mara en Joseph, met prachtige lijnen en een vrouwelijke snit die tijdloze verfijning uitstralen. We zijn altijd enthousiast als we nieuwe merken ontdekken die onze passie voor mode en kwaliteit delen!

Onze eerste stap is nu de introductie van jacks en pantalons, maar we streven ernaar om in de toekomst uit te breiden naar head-to-toe looks, waarbij we onze klanten een complete ASPESI-ervaring kunnen bieden. Met ASPESI brengen we niet alleen een merk naar Marjon Snieders, maar ook de belofte dat Italiaans vakmanschap en tijdloze elegantie perfect passen binnen onze collectie van exclusieve merken.

 

Stay tuned!

 

 

 
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Recente artikelen
Discover timeless sophistication by Odare ballerinas
12 Jul 2024
Discover timeless sophistication by Odare ballerinas
Ontdek Odare Antwerp ballerina’s: handgemaakte flats waar tijdloos design en edgy flair samenkomen ...
Lees verder
Coming soon! ASPESI: “Tijdloze innovatie in moderne essentials”
13 Jun 2024
Coming soon! ASPESI: “Tijdloze innovatie in moderne essentials”
Ontdek ASPESI bij Marjon Snieders: iconisch Italiaans design in buitengewone kwaliteit. Focus op jac ...
Lees verder
Buying in Milano
7 Jun 2024
Buying in Milano
Inkooptrip naar Milaan: “Zon, fashion en nieuwe merken. Heerlijk eten en drankjes met prachtig uit ...
Lees verder