Jerome Dreyfuss

door Marjon Snieders
31 Januari 2022

Wanneer je op zoek bent naar een mooie, tijdloze tas ben je bij Jerome Dreyfuss aan het juiste adres. En laat het nou net zo zijn dat Marjon Snieders de grootste collectie van de Benelux heeft.

 

In 1998 lanceerde Jerome Dreyfuss zijn allereerste damescollectie, Couture à Porter. Daaropvolgend lanceerde hij in 2002 zijn eerste accessoires collectie - Roots de Luxe - met ingetogen, maar luxe handtassen.  Zijn collecties van de laatste jaren bestaan uit tassen en accessoires die gemaakt zijn van het mooiste leer en zijn allemaal vernoemd zijn naar een naam die Jerome’s persoonlijkheid reflecteert. Hij geeft zijn tassen namelijk allemaal jongensnamen die zijn alter ego zouden omschrijven.

jerome dreyfuss

Voor de bekende modellen, zoals de Lulu M, de Lulu L, de Bobi en Bobi S kun je bij Marjon Snieders terecht. Het zijn stuk voor stuk prachtige tassen van hoogwaardige kwaliteit. Onlangs heeft Jerome Dreyfuss zijn collectie uitgebreid met een aantal nieuwe modellen, zoals de Lino Banane (een musthave voor festivals én voor op vakantie!), de Helmut, de Philippe en de Leon.

 

De tassen van deze iconische man zijn normaal gesproken niet zo opvallend. Ze hebben tijdloze designs waarbij vooral tijdloze kleuren worden gebruikt. Af en toe springt er een tas met een print uit, zoals de Lulu M met dierenprint.

 

Echter zie je in de SS22 collectie van Jerome Dreyfuss heel wat nieuwe frisse kleurtjes en printjes langskomen, zoals bijvoorbeeld de Lulu M in het geel, de Helmut S in het groen, de Lino Banane in blauw tie dye en de Lulu L in het roze.

 

Welk model van Jerome Dreyfuss is jouw favoriet?

 

Find your powerful identity


Shop hier een selectie uit onze exclusieve Jerome Dreyfuss collectie of klik hier om naar het totale aanbod te gaan.

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Recente artikelen
Spring Forward!
2 Feb 2024
Spring Forward!
Het is tijd voor nieuwe kleuren om die eindeloos lijkende januari dagen achter ons te laten en de bo ...
Lees verder
Party and all that glam!
7 Dec 2023
Party and all that glam!
Schitter in Stijl: Laat je inspireren en shop de mooiste designer party fashion
Lees verder
GIFT GUIDE
17 Nov 2023
GIFT GUIDE
In deze tijd van het jaar draait alles om het geven van liefde en aandacht aan de mensen die we koes ...
Lees verder