New! Extreme Cashmere

door Marjon Snieders
7 Oktober 2021

New! Extreme Cashmere


De dagen worden korter, kouder en natter en zeker de ochtenden kunnen verraderlijk fris zijn. Wat verlang ik dan naar comfy en warme kleding! Kasjmier kleding behoort by far bij één van mijn favoriete musthaves in het najaar. Een heerlijke kwaliteit wol, waar je eenmaal mee verwent, graag andere mixes voor laat hangen. Vorig jaar kwam Extreme Cashmere op onze radar en na enig onderzoek bleek dit prachtige merk perfect bij ons te passen. Want naast ons enthousiasme over de looks and feel van Extreme Cashmere bleek dit Nederlandse merk ook (extreem) veel waarde te hechten aan duurzaam produceren en alleen met de beste kwaliteit pure kasjmier en kasjmier mixen te werken. Met een top, trui of vest van Extreme Cashmere investeer je in een langdurig stijlvolle en duurzame garderobe.


Vier maal per jaar lanceert Extreme Cashmere een nieuwe collectie. Dit kunnen terugkerende maar ook nieuwe design zijn die perfect aansluiting vinden bij de trends van dat moment. Denk aan prachtige basics in seasonal colors die eindeloos te combineren zijn met elkaar. Kenmerkend voor de items van Extreme Cashmere zijn de one size maatvoering. Jij bepaald op deze manier zelf hoe je een item draagt en welke perfect basic bij jou past. Op deze duurzame manier gaat Extreme Cashmere overproductie tegen en blijft de collectie, door deze kleine oplage, zeer exclusief en uniek. Bij de prijs van kasjmier stellen veel klanten een groot vraagteken, dat is zeer begrijpelijk. We zijn daarom ook erg blij met de transparantie die Extreme Cashmere hierin biedt. De prijs wordt mede bepaald door de grammage kasjmier die een ontwerp bevat; hoe méér kasjmier hoe hoger de prijs. Om de collectie waardevast te houden gaan items van Extreme Cashmere nooit in de uitverkoop. Wij staan 100% achter deze eerlijke oplossing voor producent én consument.


Om van een investment piece van Extreme Cashmere langdurig plezier te hebben geven wij graag specifieke was- en draaginstructies. Zo adviseren wij een kasjmier item pas na 3 á 4 keer dragen te wassen en te onderhouden met een bijgeleverd kammetje. Uiteraard ben je bij ons altijd welkom voor eerlijk en passend advies en hopen we met inspiratie en diverse combinatie looks je te inspireren welke Extreme Cashmere items een aanvulling zullen zijn op jouw garderobe. Misschien een leuke side note: Lonneke Nooteboom en Leontine Borsato zijn fan en weten ook ons keer op keer te verrassen met de uiteenlopende combinatie die zij maken met deze heerlijk wollige collectie!


Be your UNIQUE you.

 

Shop hier een selectie uit onze exclusieve Extreme Cashmere collectie of klik hier om naar het totale aanbod te gaan.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Recente artikelen
Discover timeless sophistication by Odare ballerinas
12 Jul 2024
Discover timeless sophistication by Odare ballerinas
Ontdek Odare Antwerp ballerina’s: handgemaakte flats waar tijdloos design en edgy flair samenkomen ...
Lees verder
Coming soon! ASPESI: “Tijdloze innovatie in moderne essentials”
13 Jun 2024
Coming soon! ASPESI: “Tijdloze innovatie in moderne essentials”
Ontdek ASPESI bij Marjon Snieders: iconisch Italiaans design in buitengewone kwaliteit. Focus op jac ...
Lees verder
Buying in Milano
7 Jun 2024
Buying in Milano
Inkooptrip naar Milaan: “Zon, fashion en nieuwe merken. Heerlijk eten en drankjes met prachtig uit ...
Lees verder