Oui Oui Paris!

door Marjon Snieders
28 Januari 2022

Oui Oui Paris

Wat was het weer heerlijk om Parijs te kunnen bezoeken! Vorige jaar heeft de inkoop grotendeels online plaatsgevonden maar dit jaar namen we eindelijk weer te trein om al het moois in real life te gaan bekijken. Er stonden ook twee nieuwe merken op de planning die onze hoge verwachting meer dan waar hebben gemaakt! Dat wil zeggen; vanaf volgend seizoen worden ook Ami Paris en Lou Lou Studios toegevoegd aan ons aanbod exclusieve merken. Stay tuned voor de eerste beelden!

We bezochten naast deze twee nieuwe merken ook nog de mooie en imposante showrooms van Nanushka, Extreme Cashmere en Jerome Dreyfuss. Allen verblufte ons met hun prachtige én vernieuwende collectie fashion en tassen. We kunnen niet wachten om deze met jullie te delen!



De diverse locaties van de showrooms overbruggen we merendeels te voet (!) Dat betekend; heen en weer over de Seine, korte fotomomentjes bij het Louvre en quick stops voor een warm drankje en lunch bij schattige bistro’s zoals Café Creme. De lekkerste Matcha latté en gezonde wafels met avocado topping, echt heerlijk!

Ook een bezoekje aan La Fayette slaan we nooit over om sfeer en winkel inspiratie op te doen. Als je me vraagt welke nieuwe stijl en looks ons opvielen dan moet dat het groen-witte streepje van Prada zijn. Watch my words; dit wordt het helemaal!

Het was een voorrecht om in Parijs ook heerlijk te kunnen dineren want we weten ondertussen dat ook de horeca bij ons weer open is (eindelijk!) maar oh wat hadden we dat gemist! Met een heerlijke Pink sour cocktail in fijn gezelschap van RV33 agency sloten we deze dagen á Paris op bijzondere wijze weer af op alweer een unieke locatie in Hotel Costes.


In afwachting van de nieuwe items die we in Parijs hebben ingekocht zijn we weer blij om in onze eigen prachtige zaak te staan, met de deuren eindelijk weer wijd open! De nieuwste zomercollectie hangt te pronken in onze etalages en de rekjes hangen vol met de allermooiste items van Isabel Marant, Iro Paris, Munthe, Rohe en zoveel meer bijzondere fashion, schoenen en accessoires! Een bezoek aan onze winkel in het gezellige Roermond staat garant voor een dag Limburgse gezelligheid, unieke winkelconcepten en voortreffelijke eet- en drinkgelegenheden.

Of neem snel een kijkje in onze online shop en bestel je favoriete item gewoon lekker vanuit huis! We zijn ook dagelijks bereikbaar via onze WhatsApp service op + 31 (0)6 83 97 70 45! Voor vragen over de collectie, hulp bij online shoppen en natuurlijk styling advies!

À Bientôt

Liefs Marjon

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Recente artikelen
Spring Forward!
2 Feb 2024
Spring Forward!
Het is tijd voor nieuwe kleuren om die eindeloos lijkende januari dagen achter ons te laten en de bo ...
Lees verder
Party and all that glam!
7 Dec 2023
Party and all that glam!
Schitter in Stijl: Laat je inspireren en shop de mooiste designer party fashion
Lees verder
GIFT GUIDE
17 Nov 2023
GIFT GUIDE
In deze tijd van het jaar draait alles om het geven van liefde en aandacht aan de mensen die we koes ...
Lees verder