Ulla Johnson

door Marjon Snieders
7 December 2021

Ulla Johnson

Een prachtige aanvulling op onze collectie vol iconische designs van o.a. Isabel Marant en Iro Paris is dit seizoen de unieke collectie van Ulla Johnson. Een merk dat op ons pad kwam tijdens de zoveelste lockdown waarin comfy sweatpants, trainingspakken en leggings de overhand namen in menig garderobe. Een switch waar veel vrouwen, onze klanten en zeker ook ikzelf, naar verlangde. Die ene masterpiece of misschien wel hele look die vrouwelijkheid, vrolijkheid en luxe uitstraalt. Een die kleur geeft aan de sombere tijden waarin we leven. De collectie van Ulla Johnson bevat al deze elementen en meer.

Ulla weet haar frisse kijk op het moderne stadsleven perfect te combineren met een zachtaardig en warm karakter. Luxe stoffen en meesterlijke silhouetten en prints die ons meenemen op bijzondere verre reizen. Een collectie die je elk seizoen meevoert in een kleurrijk, liefdevol en romantisch verhaal. Haar samenwerkingen met veel verschillende creatievelingen met ieder een eigenzinnige handtekening en stijl zorgen voor het wereldse pallet aan kleurcombinaties, prints en ambachtelijke processen. Deze etnische diversiteit zien we ook dit seizoen terug in de mooie collectie tops, jurken en blouses die vanaf nu onze collectie zullen inkleuren.



Layering is key en designs van Ulla Johnson zijn ook erg geschikt om te combineren met items uit onze collectie van Rohe, Munthe en See by Chloé. Ben je opzoek naar een geschikte outfit voor de feestdagen of mogen we je meenemen in onze sfeervolle winkel vol mooie fashion, schoenen, tassen en accessoires? Bezoek onze shop in Roermond en ontdek al onze mooie merken, ons eerlijk en passend advies en de ervaar de gezelligheid van onze shopping experience.

Find your powerful identity


Shop hier een selectie uit onze exclusieve Ulla Johnson collectie of klik hier om naar het totale aanbod te gaan.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Recente artikelen
Spring Forward!
2 Feb 2024
Spring Forward!
Het is tijd voor nieuwe kleuren om die eindeloos lijkende januari dagen achter ons te laten en de bo ...
Lees verder
Party and all that glam!
7 Dec 2023
Party and all that glam!
Schitter in Stijl: Laat je inspireren en shop de mooiste designer party fashion
Lees verder
GIFT GUIDE
17 Nov 2023
GIFT GUIDE
In deze tijd van het jaar draait alles om het geven van liefde en aandacht aan de mensen die we koes ...
Lees verder