Blijf op de hoogte
Helaas is deze maat op dit moment uitverkocht. Het kan zijn dat deze maat weer terug op voorraad komt, omdat iemand anders deze maat retourneert. Vul hier je emailadres in zodat je automatisch een bericht ontvangt als deze maat weer terug in voorraad is. Zo blijf je altijd op de hoogte van je favoriete item!

Just Franky

armband Love Letter 4L geelgoud

Gratis verzending
Why Marjon loves it

De Love Letter armband van Just Franky, met 4 letters voor het woord LOVE is perfect voor iedereen. De dunne letters zorgen ervoor dat de armband mooi is bij alle andere sieraden van Just Franky. De letters zitten vast aan de gouden armband dus verschuiven niet, de totale lengte van de armband is verstelbaar tussen 16 - 17 - 18 cm, en wordt gesloten door een ankerschakel.

Alle sieraden van Just Franky zijn uniek en gemaakt van 14 karaats goud door puur vakmanschap in Nederland. Ze worden tevens verzonden in een luxe cadeauverpakking van Just Franky. Mocht je nog vragen hebben over een Just Franky product, of graag wat meer advies willen, neem dan onze klantenservice op het nummer +31 (0) 475 22 70 60.

  • Gratis bezorgdvanaf € 99 - m.u.v. sale
  • 14 dagenbedenktijd
  • Achterafbetalen