Blijf op de hoogte
Helaas is deze maat op dit moment uitverkocht. Het kan zijn dat deze maat weer terug op voorraad komt, omdat iemand anders deze maat retourneert. Vul hier je emailadres in zodat je automatisch een bericht ontvangt als deze maat weer terug in voorraad is. Zo blijf je altijd op de hoogte van je favoriete item!

Litchy

Boobtape Espresso

Why Marjon loves it

We laten je niet in de steek. Gebruik de zachte en rekbare Boob Tape om ervoor te zorgen dat je je zelfverzekerd voelt terwijl je een prachtige outfit draagt. Ontworpen om te bedekken of op te heffen, om af te vlakken of te versterken, onze multifunctionele en duurzame tape blijft bij je terwijl je eeuwige herinneringen creëert. Probeer de borstband te combineren met de tepelbedekkers voor totale bedekking.

Als je de Boob Tape wilt verwijderen na een fantastisch avondje uit, volg dan deze stappen:
1. Verzadigen - Bevochtig de achterkant van de tape bij het verwijderen met warm water of olie. Het doel is om de tape voldoende te verzadigen zodat de olie door de lijm trekt en de hechting tussen de tape en je huid begint los te maken. Laat de tape minimaal 15 minuten intrekken.

2. Verwijderen - Begin langzaam de tape stuk voor stuk los te trekken. Scheur de tape niet in één keer af. Breng meer olie of water aan op plekken die meer losgemaakt moeten worden.

3. Afwerking - Gebruik een wattenschijfje en olie om de resterende lijm van uw huid te verwijderen.

Let op: de items van Litchy mogen niet worden geretourneerd!

materiaal
100% hoogwaardig katoen + spandex en is zweet- en waterafstotend.
maat
breedte van 7,5 cm en lengte van 5 meter
  • Flexibele bezorgopties
  • 14 dagenbedenktijd
  • Achterafbetalen