NEW IN
Een echte favoriet in onze store, de collectie van Nubikk. De tofste sneakers, enkellaarsjes en loafers! Hét merk dat ieder seizoen met innovatieve en vernieuwende designs het modebeeld bepaald. Dit seizoen in prachtige nudes. cognac en khaki, helemaal passend bij het modebeeld van deze winter. Benieuwd naar de nieuwste arrivals? Check snel ons ruime aanbod in de grootste online Nubikk collectie.
Shop all boots
What's your favorite? Norah Jaz, Fae Aubine of Fae Adams... Eigentijdse ontwerpen met innovatieve én hyper moderne accenten. Patent materialen in draagbare en no-nonsense designs zwerven over Social Media en elke vooraanstaande influencer is bekend met dit hippe merk. Shop jouw favoriete Nubikk boots exclusief online bij Marjon Snieders.

Nubikk damesschoenen exclusief online bij Marjon Snieders

Nubikk  is met recht een Nederlands pareltje te noemen in de schoenenbranche. Eigentijdse ontwerpen met innovatieve én hyper moderne accenten. Sneakers, enkellaarsjes en bikerboots van Nubikkvormen samen een hip en eigenzinnig geheel. Patent materialen in draagbare en no-nonsense designs zwerven over Social Media en elke vooraanstaande influencer is bekend met dit jonge merk. Door succes na succes is er een vaste collectie Nubikk laarzen  en sneakers ontstaan bij Marjon Snieders. Modellen met de namen Lucy Royal, Jiro Jade en Elise Blush, Romee Cura, Alex Gilly en Jane Cone vormen de harde kern van de sneaker- en laarzen collectie voor dames. Bij Nubikkzitten ze zeker niet stil en blijven ze zoeken naar nieuwe, innovatieve technieken en designs die het jonge en vooruitstrevende merk zullen blijven vernieuwen. De Fea Adams laarzen met plateauzool blijken nu al een bestseller te worden. Dit eigenzinnige laarsje staat model voor de nieuwste trend van dit seizoen; stoer, chunky en vernieuwend.

 

De Nubikk beleving gaat verder in onze sfeervolle winkel

Het online aanbod dames sneakers én Nubikk laarzen kun je ook komen bekijken én passen in de sfeervolle winkel in het centrum van Roermond (op loopafstand van het designer fashion outlet). Onze winkel met dameskleding, schoenen voor dames, one-of-a-kind accessoires en tassen is 7 dagen per week geopend en bestaat uit een professioneel team stylisten dat klaar staat om jou van passend en betrouwbaar advies te voorzien. Nubikk schoenen voor dames shoppen na openingstijd of op afspraak is een extra service die Marjon je graag biedt. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice. Find your powerful identity.