Ruilen of retourneren


Ruilen of retourneren

 

Kan ik een artikel ruilen of retour sturen?

Service staat bij Marjon Snieders voorop. Wij proberen de producten zo goed en duidelijk mogelijk te laten zien op onze webshop door middel van professioneel gemaakte productfoto’s. Het kan voorkomen dat u het artikel, na ontvangst wilt ruilen of wilt retourneren. Mits het artikel geen sporen van gebruikt vertoont is het altijd mogelijk deze binnen 14 dagen na ontvangst te ruilen of te retourneren.
Ruilen kost u niets, alleen het retour sturen van afgeprijsde artikelen zijn voor uw eigen rekening. Het enige wat wij van u vragen is dat u de schoenen in oorspronkelijke staat – dus geen belopen hakken of zolen – indien redelijkerwijs mogelijk in de originele schoenendoos terugzendt. Het beste doet u de schoenen in de originele verzenddoos. U heeft bij het plaatsen van uw bestelling een track & trace mail ontvangen van uw bestelling. In deze track & trace mail staat ook een retour-link waarmee u het retouretiket kunt downloaden en uitprinten (het retouradres is Marjon Snieders Shoes, Fashion &More, Neerstraat 34, 6041KC Roermond). U kunt gebruik maken van ons retouretiket (niet verplicht) maar u mag ook zelf de vervoerder bepalen (dan is het versturen wel op eigen risico, dus het beste kunt u dan het pakket verzekerd versturen) of de artikelen zelf terug brengen naar een van onze winkels. Indien u gebruik maakt van ons retouretiket dan worden de kosten hiervan €  5,95 in mindering gebracht op het terug te storten bedrag (nogmaals; alleen bij afgeprijsde artikelen!).  U dient het pakket,  binnen 5 werkdagen na ontvangst van de barcode, bij een PostNL punt in te leveren. Let erop dat u bij afgifte van het pakket een verzendbewijs krijgt. Bewaart u deze goed totdat u van ons de bevestiging heeft dat het pakket bij ons binnen gekomen is.

Marjon Snieders stort het aankoopbedrag terug (met eventuele verrekening van ons retouretiket €  5,95 bij afgeprijsde artikelen) zo spoedig mogelijk, doch binnen uiterlijk 14 dagen, vanaf het moment dat u ons op de hoogte heeft gebracht van het herroepen van de aankoop, terug op uw rekening. U moet wel kunnen aantonen dat u het artikel heeft terug gestuurd. Betalingen met creditcard (VISA, Mastercard, American Express) worden, uit veiligheidsoverwegingen ook weer via de creditcardmaatschappij terugestort.

 

Zijn er kosten verbonden aan het ruilen of retourneren van artikelen?

Het ruilen van artikelen voor een andere maat is gratis. Het retour sturen van artikelen is ook gratis met uitzondering van afgeprijsde artikelen, dan is het retour sturen voor rekening van u. Let op, mocht u een bestelling gedeeltelijk retourneren en daardoor met het artikel dat u behoudt onder het bestelbedrag van € 50,00 uitkomen, dan berekenen wij alsnog €  5,95 verzendkosten voor de heenzending. Voor zendingen naar Duitsland wordt euro  12,50 verzendkosten berekend en zijn ook retourkosten voor rekening van de klant. Maar voor zendingen naar Duitsland geldt ook dat als de totale bestelling retour wordt gestuurd het gehele bedrag inclusief de €  12,50 verzendkosten terug wordt gestort.

Wij rekenen geen verzend- en retourkosten binnen Nederland en Belgie voor alle niet afgeprijsde artikelen (vanaf € 50,00 bestelbedrag). Voor artikelen besteld met een actiecode rekenen wij binnen Nederland en Belgie ook geen verzendkosten. De kosten voor retour sturen, van artikelen besteld met een actiecode, bedragen € 5,95. Voor afgeprijsde artikelen rekenen wij € 5,95 verzendkosten*. De kosten voor het retour sturen van afgeprijsde artikelen bedragen € 5,95.  *Let op! Indien je de gehele bestelling retour stuurt ontvang je het aankoopbedrag inclusief de eventueel in rekening gebrachte verzendkosten terug. Indien je een deel van de bestelling retour stuurt wordt alleen het aankoopbedrag van het betreffende artikel teruggestort en blijven de verzendkosten voor rekening van de klant.

Binnen welke termijn kan ik het artikel ruilen of retourneren?
Artikelen in een zo origineel.oorspronkelijk als mogelijke staat en verpakking, kunnen altijd geruild of geretourneerd worden binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U kunt hier het wettelijk vastgestelde modelformulier downloaden (tevens meegestuurd in de bevestigingsmail).

- U kunt dit formulier gebruiken om binnen 14 dagen van de koop af te zien door dit per e-mail of post naar ons toe te zenden. Wij zullen u de ontvangst per mail bevestigen.

- Na de melding heeft u 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. 

- Zodra het product door ons terug is ontvangen of u kunt aantonen dat u het product retour heeft gezonden wordt het bedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 na herroeping naar u teruggestort, op dezelfde manier als u aan ons betaald heeft.

- Indien u meer doet met de producten dan het beoordelen daarvan (om te kijken of u het wilt houden), en hierdoor schade aan het product ontstaat, dan bent u voor deze waardevermindering aansprakelijk. U mag de producten beoordelen/gebruiken zoals in de winkel ook mogelijk is. 

 

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info