WIE IS MARJON SNIEDERS

Marjon Snieders, dat ben ik.

Geboren in Valkenswaard en opgegroeid in Bergeijk. Na mijn studie aan de HEAO in Arnhem heb ik op verschillende inkoopafdelingen gewerkt van een aantal modehuizen zoals INNO Brussel, Esprit en Peek & Cloppenburg. Bij deze laatste werkgever stond ik aan het hoofd van de inkoop voor 60 filialen in Duitsland.

Tevens heb ik in het verleden mijn moeder geholpen in haar schoenenzaak in Bergeijk. Zowel met de inkoop in oa. Milaan, Brussel en Dusseldorf als de verkoop in de winkel. Mijn passie is altijd mode en schoenen geweest en daarom was het voor mij een logische stap om een eigen schoenenzaak te starten met exclusieve dames- en herenschoenen van italiaanse makelij. Op dit moment hebben wij een winkel in Roermond en natuurlijk het online filiaal www.marjonsnieders.nl

Het is een absoluut unicum dat een startende ondernemer kan beginnen met topmerken als Tods, Hogan, Chloe, Anine Bing, Isabel Marant en oa Santoni. Hier heb ik ook hemel en aarde voor moeten bewegen, maar de aanhouder wint. Dit geeft aan dat ook deze bekende fabrikanten vertrouwen hebben in mijn opzet.

Met onze webshop willen we u het vooral makkelijk maken om bij ons een kijkje in de keuken te nemen. Lekker vanuit uw eigen omgeving alvast snoepen van ons assortiment en u kiest voor het gemak om de artikelen bij u thuis te laten bezorgen. De service die bij ons in de winkel hoog in het vaandel staat, is ook in onze webshop van het grootste belang. De klant staat centraal bij ons en we staan te allen tijde open voor uw aanvullingen en opmerkingen.

Hopelijk tot snel.

Met vriendelijke groet,

Marjon Snieders.