ABOUT US

“Hi there, let's meet!„

Ik vertel je graag meer over mij persoonlijk, mijn achtergrond en waarom ik een eigen zaak bent gestart.

Mijn eigen naam is trouwens niet Snieders, maar van Deijl, tot ik in 1999 trouwde met mijn jeugdliefde Ralph Snieders. Aangezien ik dit niet zonder hem kan doen heet de zaak Marjon Snieders (dit was overigens ook zijn idee, hoe lief).

Ik ben opgegroeid in Bergeijk, boven de bloemenwinkel van mijn ouders. Op mijn 18e begon mijn moeder een schoenenwinkel. Ik was altijd een creatief kind en ging helemaal op in de nieuwe zaak van mijn moeder. Ik ben altijd meegegaan op inkoop voor beide ondernemingen en daar is het zaadje geplant. Mijn grote droom was om een eigen zaak te starten in fashion.


Na mijn studie in Arnhem aan de HEAO, een afstudeeropdracht bij Esprit en stage bij de inkoopafdeling van de INNO, wist ik zeker door te willen in de mode. Ik ben toen als trainee gestart bij Peek & Cloppenburg. Hier heb ik in totaal 7 jaar gewerkt als bedrijfsleidster en uiteindelijk inkoopster in Duitsland. Een ontzettend leuke en leerzame job!


Nog méér werd mij duidelijk wat mijn ultieme droom was: een eigen zaak; inkopen waar ik zelf achter sta; een persoonlijke collectie samenstellen met mooie merken en daar heel veel modeliefhebbers blij mee maken!  

Eerst heb ik de tijd genomen voor een andere belangrijke levensfase, het bekende ‘huisje, boompje, beestje’ oftewel trouwen, huis, kids (3) en tegelijkertijd parttime werken in de bloemenzaak. Een bijzonder mooie tijd die ik niet had willen missen!

 

“Mijn droom werd werkelijkheid; met mijn eigen persoonlijk samengestelde collecties heel veel klanten blij maken!„

In 2008 werd mijn andere droom werkelijkheid en opende ik mijn eerste shop in Weert. Een winkel met alleen maar bijzondere merken en de allermooiste dames- en herenschoenen uit Milaan, Parijs, Antwerpen en Amsterdam. In het centrum van Weert kreeg deze winkel een groot aantal trouwe volgers van enthousiaste modeliefhebbers. De stap naar een tweede filiaal in hartje Roermond maakte we in 2009. Deze groeiende stad vol mooie plannen en ontwikkelingen is de juiste stap geweest om nog meer mensen kennis te laten maken met Marjon Snieders.

“We zijn één team met on- en offline dezelfde uitstraling, merken en service!„

 

In 2011 besloten we uit te breiden met een online shop. Ondertussen was mijn man Ralph al fulltime werkzaam in ons bedrijf en leek een webshop ons de juiste toevoeging aan de fysieke winkels. ‘Ondernemen’ is en blijft een werkwoord en betekent ook keuzes maken. En ik merkte dat ik mezelf moeilijk kon opdelen tussen beiden winkels, hun eigen doelgroepen en collectie verwachtingen. De keuze om de winkel in Weert te sluiten zorgde ervoor dat ik mijn focus volledig op de shop in Roermond kon leggen en het concept tegelijkertijd kon uitbreiden met dames fashion en accessoires. Het totale aanbod voor de modebewuste vrouw!

Mijn ultieme geluk ervaar ik van mijn gezin, plezier in het leven, de mooie items uit onze collecties en aan blije en tevreden klanten. Ik geloof ontzettend in de unieke kracht van iedere vrouw, we zijn allemaal bijzonder en mooi op onze eigen manier. Vrouwen ervaren bij ons in de winkel wat kleding en passend advies kunnen doen voor je zelfverzekerdheid en innerlijke kracht. Als wij aan deze persoonlijke ontwikkeling en de zoektocht naar jouw allerfijnste garderobe een bijdrage hebben mogen geven (zodat je iedere dag blij wordt van onze mooie items en deze met heel veel plezier draagt) is ons doel bereikt.Door onze visie vind je in onze collecties vaak meer kleur en naast bijzondere high-end items ook hele mooie duurzame basics die je op verschillende momenten kunt dragen

Inmiddels werken we met 15 kanjers binnen ons bedrijf en zijn de winkel en webshop even belangrijk. We zijn één team met on- en offline dezelfde uitstraling, merken en service.

We hopen je te mogen ontvangen in onze winkel of via de webshop en aarzel niet om ons te bellen met vragen, ons team bestaat uit de meest geweldige stylisten die je heel graag adviseren.