WIE IS MARJON SNIEDERS

Hi lieve lezer,

Wat leuk dat je meer wil weten over mijn achtergrond en hoe ik tot deze stap ben gekomen.

Mijn eigen naam is trouwens niet Snieders, maar van Deijl, tot ik in 1999 trouwde met mijn jeugdliefde Ralph Snieders, aangezien ik dit niet zonder hem kan en doe, heet de zaak Marjon Snieders, dit was overigens ook zijn idee, hoe lief.

Ik ben opgegroeid boven onze bloemenwinkel, en op mijn 18e begon mijn moeder een schoenenwinkel. Ik was altijd een creatief kind en ging helemaal op in de nieuwe zaak van mijn moeder. Ik ben altijd meegegaan op inkoop voor beide zaken en daar is het zaadje geplant. Mijn droom was om een eigen zaak te hebben en dan in de Fashion.

Na mijn studie in Arnhem aan de HEAO en een afstudeeropdracht bij ESPRIT en stage bij de inkoopafdeling van de INNO, wilde ik alleen maar verder werken in de Fashion. Ik ben toen als trainee aan de slag gegaan bij Peek & Cloppenburg. Hier heb ik 7 jaar gewerkt, van bedrijfsleidster tot uiteindelijk inkoopster in Duitsland en heb ik ontzettend veel geleerd.

Nog meer werd mij duidelijk wat mijn droom was, een eigen zaak, inkopen waar ik zelf achter sta, met mijn eigen samengestelde merken en collecties, en daar heel veel klanten blij mee maken. Na een kleine tussenpauze voor het huisje, boompje, beestje (trouwen, 3 kinderen, huis, parttime werken in de bloemen) ben ik in 2008 mijn eerste filiaal begonnen in Weert. Een schoenenwinkel met alleen maar mooie merken, de beste merken en de mooiste schoenen, dat moest het worden. In 2011 is na het filiaal Bergeijk (oude winkel van mijn moeder) en de opening van de webshop in 2009, het filiaal Roermond geopend.

Gedurende de tijd werden het filiaal Roermond en de webshop steeds groter en belangrijker. Ondertussen was mijn man Ralph ook fulltime bezig bij ons bedrijf, wel meer op de achtergrond, voornamelijk de webshop. Ondernemen is een werkwoord en betekent ook keuzes maken en ik merkte dat ik mezelf moeilijk kon opdelen tussen de verschillende winkels. Daarom hebben we ervoor gekozen om onze focus te verkleinen maar daardoor te versterken, alleen Roermond en de webshop bleven nog over.

Waar we eerst gestart waren als exclusieve dames – en herenschoenen, kozen we er ook voor om dameskleding erbij te doen en de herenschoenen te laten gaan. Een verdere focus die ook online voor een duidelijkere uitstraling zorgde. Inmiddels werken we met 15 mensen binnen ons bedrijf en zijn de winkel en webshop even belangrijk. Eén team zijn we, waar we on en offline dezelfde uitstraling, merken en service hebben.


Onze collecties kopen we in in Milaan, Parijs, Antwerpen en Amsterdam. Ieder seizoen zijn we op zoek naar de ultieme combinatie van de mooiste merken en collecties. We willen jouw eigen kracht naar boven laten komen, vrouwen die zichzelf durven zijn, die geloven in mooie items en daar ook blij van worden. Wij helpen je daarbij, naar de zoektocht van jouw allerfijnste garderobe, zodat je iedere dag blij wordt van wat je aan hebt en al onze spullen met heel veel plezier draagt.

Ik word gewoon het meest blij van blije en tevreden klanten, van plezier in het leven en als wij daar een bijdrage aan kunnen leveren is ons doel bereikt. Ik geloof ontzettend in de unieke kracht van iedere vrouw, we zijn allemaal bijzonder en mooi op onze eigen manier. Dus vind je in onze collecties vaak meer kleur of bijzondere items naast een hele mooie en duurzame basisstuks die je op verschillende manieren kan combineren.

We hopen je te mogen ontvangen in onze winkel of via de webshop en aarzel niet om ons te bellen met vragen, ons team bestaat uit de meest geweldige stylisten die je heel graag adviseren.

 

Veel liefs Marjon xxx