RUILEN OF RETOURNEREN

Kan ik een artikel ruilen?

Wij proberen de producten zo goed en duidelijk mogelijk weer te geven op onze shop door middel van professionele fotografie én door het artikel aan te vullen met een eerlijke en uitgebreide omschrijving. Ondanks dat kan het voorkomen dat je bij nader inzien een artikel liever voor een andere maat óf kleur wilt ruilen. Ruilen is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, mits het artikel geen sporen van gebruik vertoont. We verwachten dat schoenen in een onbeschadigde en originele schoenendoos zitten. Hergebruik bij voorkeur de verpakkingsmaterialen van Marjon Snieders, zo dragen we allemaal bij aan het minimaliseren van afvalmaterialen.

 

Binnen welke termijn kan ik een artikel ruilen of retourneren?

Ruilen of retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, mits het artikel geen sporen van gebruik vertoont. We verwachten dat schoenen in een onbeschadigde en originele schoenendoos zitten, zoals wij deze ook aan jou verstuurd hebben. Hergebruik bij voorkeur de verpakkingsmaterialen van Marjon Snieders, zo dragen we allemaal bij aan het minimaliseren van afvalmaterialen.

 

Worden er kosten in rekening gebracht voor het ruilen van een artikel?

Het ruilen van een artikel voor een andere maat of kleur is gratis. Alleen voor het ruilen van sale- en afgeprijsde artikelen rekenen wij € 6,95 verzendkosten. Deze worden verrekend met de openstaande factuur óf, bij gebruik van IDEAL, achteraf in rekening gebracht.

 

Hoe kan ik een artikel retourneren?

Wij proberen de producten zo goed en duidelijk mogelijk weer te geven op onze shop door middel van professionele fotografie én door het artikel aan te vullen met een eerlijke en uitgebreide omschrijving. Ondanks dat kan het voorkomen dat je bij nader inzien een artikel liever wilt retourneren. Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, mits het artikel geen sporen van gebruik vertoont. We verwachten dat schoenen in een onbeschadigde en originele schoenendoos zitten. Hergebruik bij voorkeur de verpakkingsmaterialen van Marjon Snieders, zo dragen we allemaal bij aan het minimaliseren van afvalmaterialen.

 

Start je retouraanvraag door hieronder op de button te klikken. Je wordt dan automatisch doorverwezen naar onze verzendpartner.

 

Start hier je retourzending

Worden er kosten in rekening gebracht voor het retourneren van een artikel?

Wij rekenen geen retourkosten binnen Nederland en België voor alle niet afgeprijsde artikelen en artikelen besteld met een actiecode. Voor Sale-, en afgeprijsde artikelen en artikelen rekenen wij binnen Nederland en België € 6,95 retourkosten. 

Let op! Indien je de gehele bestelling retour stuurt ontvang je het aankoopbedrag inclusief de eventueel in rekening gebrachte verzendkosten terug. Indien je een deel van de bestelling retour stuurt wordt alleen het aankoopbedrag van het betreffende artikel teruggestort en blijven de verzendkosten voor rekening van de klant.

Voor zendingen naar Duitsland wordt € 12,50 verzendkosten berekend en zijn ook retourkosten voor rekening van de klant. Maar ook voor zendingen naar Duitsland geldt dat als de totale bestelling retour wordt gestuurd het gehele bedrag inclusief de € 12,50 verzendkosten terug wordt gestort.

 

Terugbetaling van mijn retour

Zodra wij het geretourneerde artikel volgens de voorwaarden hebben ontvangen storten wij gemiddeld diezelfde (werk)dag het verschuldigde bedrag (min eventuele verzendkosten bij Sale- en afgeprijsde artikelen) terug. Hiervoor gebruiken wij de bankgegevens waarmee de betaling oorspronkelijk mee is voltooid. Ook betalingen met creditcard (VISA, Mastercard, American Express) worden, uit veiligheidsoverwegingen ook weer via de creditcardmaatschappij teruggestort. Heeft u betaald met PayPal of Klarna? Dan zullen wij de openstaande factuur annuleren of aanpassen bij de betreffende betalingspartner.

 

Kan ik mijn retourzending volgen?

Bij het afgeven van je retourpakket ontvang je van je vervoerder een verzendbewijs met daarop een track&trace code. Door middel van deze code kun je op de site van de betreffende vervoerder je retour volgen.