SPAARSYSTEEM

Spaar voor leuke kortingen met ons exclusieve loyalty programma


Wij zijn dankbaar voor jou als klant, en daarom geven we graag iets terug!

Met ons loyalty programma spaar je bij elke aankoop (m.u.v. sale producten) punten die worden omgezet in korting. Belangrijk: Je moet wel een account hebben en ingelogd zijn hiervoor. Je account en het gespaarde puntensaldo is gekoppeld aan je emailadres. Mocht je ook graag in onze winkel shoppen zorg er dan voor dat je e-mailadres bekend is bij ons, en dat het gebruikte e-mailadres zowel in de winkel én webshop hetzelfde is. Dan wordt dit automatisch gekoppeld en kun je je gespaarde punten uit de winkel óók online inleveren, en andersom.

 

 


Hoe check ik mijn opgespaarde spaarstand?

Wanneer je bent ingelogd zie je onder 'mijn account' de stand van je puntensaldo staan. Wanneer je hier op klikt kun je jouw gespaarde spaarpunten inzien. Besteden van punten kan in de check-out wanneer je genoeg hebt opgespaard!Hoe werkt het spaarsysteem en hoe bereken ik mijn beloning?

In onderstaande afbeelding leggen we je uit wanneer je spaart, hoe je spaart én welke beloning je kunt inwisselen. Heb je aan de hand van de informatie op deze pagina nog vragen? Bel gerust met onze klantenservice op +31 (0)475 227060