NEW IN
De modellen van Tod's hebben een gevestigde naam binnen onze hele collectie damesschoenen. Met een kundig oog voor vernieuwing en detail stelt Marjon de collectie ieder seizoen weer eigenhandig samen. Zo ontstaat er een unieke en persoonlijke collectie die iedere Tod's liefhebber al jaren weet te waarderen.
Top-3 New in
Verschillende modellen kenmerken zich met een double-T-branding gesp. Een luxe toevoegingen die zowel loafers, moccasins als tassen en accessoires onderscheidend maken. De klassieke looks van de moccasins en loafers staan in contrast met de laatste designs Tod's sneakers: met crunchy zolen, prachtige kleurcombinaties en unieke details.

Exclusieve Tod's damescollectie online bij Marjon Snieders

De modellen van Tod's hebben een gevestigde naam binnen onze hele collectie damesschoenen. Met een kundig oog voor vernieuwing en detail stelt Marjon de collectie ieder seizoen weer eigenhandig samen. Zo ontstaat er een unieke en persoonlijke collectie die iedere Tod's liefhebber al jaren weet te waarderen. Het zijn en blijven prachtige modellen gemaakt van het allerbeste leder en vervaardigd met Italiaanse ambacht. Dat zie je en dat voel je. De klassieke Gommino van Tod's kenmerken zich door een rubberen zool met 133 nopjes. Deze luxe loafers, ook wel bekend onder de naam: driving shoes, zijn als ware een handtekening onder de totale Tod's damescollectie. Zo kenmerken veel modellen zich ook met een double-T-branding gesp in metaal. Een luxe toevoegingen die zowel loafers, moccasins als tassen en accessoires onderscheidend maken. De klassieke looks van de moccasins en loafers staan in contrast met de laatste designs Tod's sneakers: met crunchy zolen, prachtige kleurcombinaties en unieke details.

 

De Italiaanse Tod's beleving gaat verder in onze sfeervolle winkel

Het online aanbod Tod's damesschoenen kun je ook komen bekijken én passen in onze sfeervolle winkel in het centrum van Roermond (op loopafstand van het designer fashion outlet). Onze winkel met dameskleding, schoenen voor dames, one-of-a-kind accessoires en tassen is 7 dagen per week geopend en bestaat uit een professioneel team stylisten dat klaar staat om jou van passend en betrouwbaar advies te voorzien.Tod's schoenen voor dames shoppen na openingstijden of op afspraak is een extra service die Marjon je graag biedt. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice. Find your powerful identity.