4 way season's style off

door Marjon Snieders
5 Oktober 2023



NEW SEASON
NEW STYLES


4X STIJL INSPIRATIE

Double denim
Puffer girls
90's turtleneck
Cargo


"Let's start with some new fall/winter inspiration"

Shop deze double denim look online bij Marjon Snieders


 Double denim

Een statement voor het nieuwe herfst-winterseizoen

Double Denim, een trend die de modewereld razendsnel verovert dit herfst-winterseizoen, belichaamt gedurfde stijl en zelfverzekerdheid! Het draait allemaal om het combineren van jeans op jeans, waardoor een krachtige en moeiteloos coole look ontstaat. Maxi rokken met denim blouses en denim sneakers onderstrepen de veelzijdigheid van deze trend, die een eigentijdse draai geeft aan de traditionele spijkerstof.

Toonaangevende designers uit onze collectie, zoals Isabel Marant, Golden Goose, Ganni, Citizens of Humanity en Agolde, spelen een cruciale rol bij het vormgeven van deze trend. Hun collecties benadrukken de harmonieuze mix van stoffen, texturen en stijlen. Denim wordt niet langer beperkt tot alleen jeansbroeken; het vindt zijn weg naar alle facetten van de mode, waaronder rokken, overhemden, jacks en shoes.

Bovendien wordt de Double Denim-trend versterkt door het opnemen van metallic en zilverkleurige tassen, accessoires en schoenen, die perfect matchen bij een all denim outfit! Deze sprankelende accenten voegen een vleugje glamour toe aan de stoere denimlook, waardoor de outfit nog meer opvalt en een moderne, futuristische uitstraling krijgt. Durf de uitdaging aan te gaan, mix en match je favoriete denim stukken en voeg wat metallic magie toe om je eigen unieke stempel op de modewereld te drukken dit seizoen! 

 

 

Jassen en jacks online shoppen bij Marjon Snieders

 Puffer girls

Omarm dé warme trend van dit seizoen

 

Dit seizoen verwelkomen we de Puffer Girls-trend met open armen! Bomberjacks en puffer coats zijn dé absolute must-haves die het straatbeeld domineren. Deze gewatteerde jassen en jacks onderscheiden zich door een speciale stiksels techniek (a.k.a. quilting) die hen een volumineuze uitstraling geeft. Vaak vervaardigd uit glanzend nylon voegen ze, naast extra warmte en isolatie, een extra dosis stijl en comfort toe aan je outfit!

 

Designers zoals Isabel Marant, Agolde, Blonde no.8 en 1/Off Paris zetten de toon met hun prachtige collecties. De subtiele, ingenieuze quilted stiksels creëren een speels effect op de jassen, waardoor ze naast extra warm ook uiterst modieus zijn. Deze trend gaat verder dan alleen jassen; gewatteerde details sieren nu ook accessoires, tassen en schoenen.

 

Bij onze Puffer Girls-trend draait het allemaal om het omarmen van de kou in stijl!

 

 

Tops online shoppen bij Marjon Snieders

90's turtleneck

She's back!

 

De '90s turtleneck is terug van weggeweest en maakt een indrukwekkende comeback in de modewereld. Dit herfst-winterseizoen draait alles om het omarmen van de preppy look met een vleugje nostalgie. De iconische truien uit de jaren '90 vormen de basis van deze trend, gecombineerd in een perfect uitgebalanceerde laagjes stijl!

 

Deze coltrui dient als de perfecte basis, gevolgd door een button down blouse en een stijlvolle blazer voor die eigentijdse en geklede uitstraling. Modehuizen zoals Isabel Marant, Missoni, Joseph, Iro en Extreme Cashmere leveren de meest prachtige coltruien die deze trend tot leven brengen. De rijke keuze aan kleuren en texturen geeft je de vrijheid om je eigen stijl te uiten.

 

Maak je '90s turtleneck look compleet met tassen, accessoires en schoenen die het vintage gevoel versterken! Kies voor kleine handtasjes, college style loafers of elegante enkellaarsjes met hak om de perfecte balans te creëren tussen casual en chic. Deze trend brengt niet alleen warmte en comfort, maar ook een stukje geschiedenis terug in je garderobe. Dus, duik in de mode van de jaren '90 en beleef deze herfst en winter de rebirth van de turtleneck op een eigentijdse en modieuze manier!

 

 

Shop broeken van exclusieve merken online bij Marjon Snieders
Cargo

De Cargo broek revival

De cargo broek, geïnspireerd op traditionele werkbroeken, maakt een gedurfde comeback in de modewereld dit herfst-winterseizoen van 2023. Deze broeken, vaak gekenmerkt door een wijde pasvorm en een overvloed aan zakken, stiksels en hamerlusjes, worden vervaardigd uit stevige materialen zoals denim, twill en katoen.

komend seizoen worden cargobroeken niet alleen stoer gedragen, maar ook op een vrouwelijkere manier gestyled! Gecombineerd met elegante, feminine blazers, blouses en hakken schoenen, laten ze zien dat ze veelzijdigheid bieden in de modewereld. De mix van mannelijke én vrouwelijke elementen zorgt voor een interessant contrast, waardoor de cargo broek een must-have wordt in de kast van elke modebewuste vrouw!

Deze trend is niet onopgemerkt gebleven in de wereldwijde fashionscene en is een veel geziene streetstyle trend in steden als Parijs, New York en Kopenhagen. De straten worden levendig met de stoere en toch verfijnde uitstraling van de cargo broek, gedragen door trendsetters die houden van de fusion tussen comfort en stijl.

De cargo trend gaat verder dan alleen broeken en wordt zelfs verfijnd in andere kledingstukken zoals blouses, jacks en ook prachtige tassen! Het accent ligt op functionaliteit met de toevoeging van zakken en andere edgy verrijkingen. Deze trend benadrukt de combinatie van stoer en chic, waarbij de cargo broek een prominente rol speelt in het definiëren van een moeiteloze, eigentijdse stijl. Durf te experimenteren en omarm de veelzijdigheid van de cargo broek deze herfst en winter!

 

Soon more style inspiration!

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Recente artikelen
#AxelArigatoSneakers: Stijlvolle must-haves sneakers!
18 Jul 2024
#AxelArigatoSneakers: Stijlvolle must-haves sneakers!
Ontdek de hippe en comfortabele sneakers van Axel Arigato bij Marjon Snieders, inclusief de stijlvol ...
Lees verder
Discover timeless sophistication by Odare ballerinas
12 Jul 2024
Discover timeless sophistication by Odare ballerinas
Ontdek Odare Antwerp ballerina’s: handgemaakte flats waar tijdloos design en edgy flair samenkomen ...
Lees verder
Coming soon! ASPESI: “Tijdloze innovatie in moderne essentials”
13 Jun 2024
Coming soon! ASPESI: “Tijdloze innovatie in moderne essentials”
Ontdek ASPESI bij Marjon Snieders: iconisch Italiaans design in buitengewone kwaliteit. Focus op jac ...
Lees verder