A sunny day in st. Tropez!

door Marjon Snieders
14 Juli 2023

A DAY IN ST. TROPEZ!

Een stijlgids voor strandmode en iconische accessoires

 

Stel je voor, een stralende dag aan het strand van glamorous st. Tropez, omringd door gestreepte parasols in trendy beach clubs (Have you spotted the Jacquemus beach club?) of stap aan boord van een imposante jacht.

Wat heb je nodig om als een ware Brigitte Bardot, met haar moeiteloze stijl en speelse elegantie, je te omringen met de Franse beau monde?
Ontdek onze geweldige selectie beachwear, fashion en accessoires die een dagje aan de Middellandse zee (of welke zee dan ook) zorgen voor een show stopping appearance


(Jacquemus beach club in st. Tropez - Missoni bikini in iconic zig-zag print)

 

Let’s start met de adembenemende Missoni bikini in iconische zig-zag print. Deze high-end bikini heeft een fijne pasvorm en is ook leuk in combinatie met andere beachwear favorites uit onze Missoni collectie!

Voor een speelse en luchtige look zijn de Xirena jurken in de o.a. modellen Nissa en Saskia perfect. Ze zijn comfortabel en laten je er fantastisch uitzien terwijl je geniet van de zonnestralen en de heerlijke zeebries. Ook perfect om over je bikini of badpak te dragen. Win/Win.

Zoek je een match bij je grote floppy zomerhoed? Kies dan voor de Sea Me Happy jurk in model Paloma. Gemaakt van luchtig linnen, zal deze jurk je laten zweven over het zand als een zomerse droom!

Voor degenen die op zoek zijn naar een speelse look met stijl, raden we een classy jumpsuit aan! Bijvoorbeeld de Iro Paris Pobea jumpsuit (sale!) of een van onze linen blend jumpsuits van Zimmermann. Deze jumpsuits combineren class, comfort and fun op de perfecte manier.

Is een opvallende dierenprint meer jouw stijl? Check deze perfecte strandset van Ganni, bestaande uit een jurk en toilettas, a.k.a. clutch. Vergeet ook zeker niet de geel gestreepte Zimmermann top in model Bodice, samen met bijpassend shortje. Deze nautische combinatie laat je stralen als de zon!



(Isabel Marant Tyron cap - Isabel Marant soverato strandlaken)

Om je look compleet te maken, zijn de juiste accessoires essentieel. Neem bijvoorbeeld het luxueuze Isabel Marant Soverato strandlaken. Of een van onze designer strandlakens uit de iconische Ami de Coeur-lijn van Ami Paris. Hiermee kun je in stijl ontspannen en genieten van de warme zonnestralen op het strand. Bescherm je ogen tegen de felle zon met een montuur van Isabel Marant. Of je nu kiest voor een zwart of witte zonnebril, je zult eruitzien als een stijlicoon terwijl je de strandscène domineert. En geen bad hair days meer! Draag een shawltje van Golden Goose als een bandana in je haar, exact zoals Brigitte het ook zou doen:).



(Rabarny raffia tassen - Isabel Marant zonnebrillen)

En wat betreft beach shoppers heb je geluk! Marjon Snieders biedt een scala aan stijlvolle opties, waaronder de mooiste exemplaren raffia tassen van Rabarany, Canvas shoppers van Isabel Marant en tijdloze tassen en clutches van Jerome Dreyfuss. Hiermee kun je al je strandbenodigdheden in stijl meenemen.

Met de juiste damesmode en accessoires kun je een indrukwekkende entree maken op het strand. Of je nu gaat voor de iconische prints van Missoni, de classic boho ontwerpen van Xirena of de verleidelijke accessoires van Isabel Marant, je zult stralen omdat je je op en top vrouw voelt! Vergeet niet dat Marjon Snieders je kan helpen bij het vinden van de perfecte outfit en accessoires voor jouw strandavontuur. Dus omarm je innerlijke fashionista en straal als nooit tevoren terwijl je ontspannen geniet van een dagje aan het strand.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Recente artikelen
#AxelArigatoSneakers: Stijlvolle must-haves sneakers!
18 Jul 2024
#AxelArigatoSneakers: Stijlvolle must-haves sneakers!
Ontdek de hippe en comfortabele sneakers van Axel Arigato bij Marjon Snieders, inclusief de stijlvol ...
Lees verder
Discover timeless sophistication by Odare ballerinas
12 Jul 2024
Discover timeless sophistication by Odare ballerinas
Ontdek Odare Antwerp ballerina’s: handgemaakte flats waar tijdloos design en edgy flair samenkomen ...
Lees verder
Coming soon! ASPESI: “Tijdloze innovatie in moderne essentials”
13 Jun 2024
Coming soon! ASPESI: “Tijdloze innovatie in moderne essentials”
Ontdek ASPESI bij Marjon Snieders: iconisch Italiaans design in buitengewone kwaliteit. Focus op jac ...
Lees verder