Buying in Milano

door Marjon Snieders
7 Juni 2024

Inkoop trip naar Milaan: “Zon, fashion en nieuwe merken!”

 De eerste trip van het seizoen bracht ons naar Milaan, mijn favoriete stad voor deze short buying trip avonturen. De Italiaanse merken, het verrukkelijke eten en het schitterende design maken elke reis naar Milaan onvergetelijk. Daarbij scheen het zonnetje ook nog eens heerlijk en kon de zonnebril eindelijk op!


Onze eerste afspraak was bij Golden Goose. Dit merk staat bekend om zijn oog voor detail, en dat zie je meteen in hun showroom. De hele ruimte ademt één en al creativiteit uit, waar elke hoek iets nieuws en inspirerends te bieden heeft. We hebben fantastische items ingekocht voor de lente/zomer collectie van 2025. De stukken waren een perfecte mix van edgy en elegance, precies wat onze klanten zullen waarderen. Ik had mijn outfit voor de dag zorgvuldig uitgekozen en droeg een fijne Golden Goose look, wat zorgde voor de comfy start van deze trip.

Na Golden Goose was het tijd voor Max Mara, een ander merk dat synoniem staat voor Italiaanse klasse en stijl. De collecties waren, zoals altijd, indrukwekkend en het was niet moeilijk om een prachtig aanbod samen te stellen. Na een productieve dag sloten we af met een heerlijke Aperol op een zonnige dakterras bij de Duomo. Het uitzicht op de majestueuze kathedraal, gecombineerd met het bruisende stadsleven beneden, zorgde voor een perfecte afsluiting van de dag!De tweede dag droeg ik een prachtig pak van Rohe. Onze eerste stop was bij Aspesi, een nieuw merk voor ons. Dit label zal ons assortiment komende winter aanvullen met hun stijlvolle en verfijnde stukken. Het bezoek aan Aspesi was een groot succes en we zijn enthousiast om deze collectie aan onze klanten te kunnen presenteren (stay tuned!).

 

Tijdens de lunch hadden we de kans om even te ontspannen en te genieten van de heerlijke Italiaanse keuken. De rest van de dag namen we de tijd om inspiratie op te doen in o.a. de prachtige winkel van Golden Goose, waar elk detail zorgvuldig was doordacht.Al met al was het een zeer geslaagde inkoopreis. We keerden terug naar huis, tevreden en vol inspiratie, klaar om onze klanten te verrassen met de mooiste fashion, schoenen en sneakers van het volgende zomerseizoen. Milaan heeft ons wederom niet teleurgesteld; het was een reis vol stijl, smaak en onvergetelijke momenten!

xx Marjon

 

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Recente artikelen
Coming soon! ASPESI: “Tijdloze innovatie in moderne essentials”
13 Jun 2024
Coming soon! ASPESI: “Tijdloze innovatie in moderne essentials”
Ontdek ASPESI bij Marjon Snieders: iconisch Italiaans design in buitengewone kwaliteit. Focus op jac ...
Lees verder
Buying in Milano
7 Jun 2024
Buying in Milano
Inkooptrip naar Milaan: “Zon, fashion en nieuwe merken. Heerlijk eten en drankjes met prachtig uit ...
Lees verder
De essentie van Sage and Ivy
23 May 2024
De essentie van Sage and Ivy
“Vrouwelijke elegantie gecombineerd met vakmanschap en folklore, resulterend in unieke, duurzame m ...
Lees verder