Colour Edit: Colour your Autumn with warm shades

door Marjon Snieders
8 September 2023


Als de zomer ten einde loopt willen we ons graag hullen in warme tinten, comfortabele stoffen en schoenen die ons door koude en grillige landschappen dragen. Teddy, suède en leer in bruintinten blijven één van onze herfst favorites. Laat je inspireren door deze nieuwste Colour Edit!

 

Herfst in Stijl: Een omhelzing van warme bruintinten


Terwijl de bladeren verkleuren brengt de herfst niet alleen koelere temperaturen met zich mee maar ook een heerlijke verandering in de wereld van de mode. Dit seizoen draait alles om bruintinten, shades of camel en lichtere tonen in natuurlijke kleuren, en wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Van fashion tot schoenen en accessoires: schakeringen van bruin domineren het modebeeld van de herfst én winter en hier is waarom wij er dol op zijn!

 

Colour edit: Colour your Autumn with warm shades

 

De warmte van de natuur en knusse comfort

Bruine tinten roepen een gevoel van warmte en gezelligheid op. Ze herinneren ons aan knusse avonden bij de open haard en wandelingen door het bos. Deze kleuren en stoffen zoals teddy en suède brengen comfort en een gevoel van geborgenheid in je garderobe, wat perfect past bij het veranderende seizoen.

 

Veelzijdigheid in overvloed

Een van de grootste voordelen van een garderobe in bruintinten is hun veelzijdigheid. Van diep chocoladebruin tot zachte karamel kleuren, er is een breed scala aan tinten om uit te kiezen. Dit maakt het gemakkelijk om moeiteloos stijlvolle outfits samen te stellen.



Mix en Match
met andere kleuren

Bruine tinten combineren prachtig met andere herfsttinten zoals diep bordeaux, bessenrood en oranje. Deze combinaties creëren een harmonieuze en aardse look die perfect bij het seizoen past. We schreven er eerder al een inspirerend blog over, deze lees je hier.

 

 

"Fashion is about dressing according to what's fashionable. Style is more about being yourself." - Oscar de la Renta

 


Schoenen in de spotlights

Schoenen spelen een cruciale rol bij het omarmen van dé herfsttrend. Suède laarzen of loafers in rijke cognac kleuren voegen een vleugje luxe toe aan elke outfit. Voor een meer informele uitstraling zijn sneakers in warme bruintinten een uitstekende keuze. Onze topmerken, die als geen ander aansluiten op deze luxe looks, zijn ook dit seizoen Tod's, Hogan, Isabel Marant en Golden Goose. laat je verrassen door de prachtige designs!

 


Accents with accessories

Accessoires vormen de finishing touch van elke outfit. Denk aan cognac leren tassen en riemen. Warm gebreide shawls, faux-fur wanten en statement hats in teddy. Ze voegen diepte en textuur toe aan je look en maken het geheel compleet.



Duurzaam en tijdloos

Bruine tinten hebben een tijdloze aantrekkingskracht. Investeren in kwaliteitskleding en accessoires in deze kleuren is niet alleen trendy voor dit seizoen, ze blijven de komende jaren relevant, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van je garderobe.

 

"Buy less, choose well, make it last." _Vivienne Westwood

 

Het is tijd om je garderobe te vullen met de rijke kleuren van de herfst en te genieten van de stijlvolle mogelijkheden die bruintinten te bieden hebben.

Be inspired!

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Recente artikelen
#AxelArigatoSneakers: Stijlvolle must-haves sneakers!
18 Jul 2024
#AxelArigatoSneakers: Stijlvolle must-haves sneakers!
Ontdek de hippe en comfortabele sneakers van Axel Arigato bij Marjon Snieders, inclusief de stijlvol ...
Lees verder
Discover timeless sophistication by Odare ballerinas
12 Jul 2024
Discover timeless sophistication by Odare ballerinas
Ontdek Odare Antwerp ballerina’s: handgemaakte flats waar tijdloos design en edgy flair samenkomen ...
Lees verder
Coming soon! ASPESI: “Tijdloze innovatie in moderne essentials”
13 Jun 2024
Coming soon! ASPESI: “Tijdloze innovatie in moderne essentials”
Ontdek ASPESI bij Marjon Snieders: iconisch Italiaans design in buitengewone kwaliteit. Focus op jac ...
Lees verder