De essentie van Sage and Ivy

door Marjon Snieders
23 Mei 2024

Sage and Ivy: Celebrating Femininity with European Craftsmanship and Folklore

Sage and Ivy is een modehuis dat vrouwelijkheid viert door middel van delicate en gedurfde ontwerpen, geïnspireerd door een diepe liefde voor folklore. Elk kledingstuk is een eerbetoon aan vakmanschap en traditioneel handwerk, vervaardigd uit kostbare stoffen uit heel Europa. Met een productie die volledig in Nederland plaatsvindt en ateliers verspreid over Europa, belichaamt Sage and Ivy de essentie van Europese mode.

 

Oprichtster Alexia van der Leegte-van Engelen groeide op met een fascinatie voor de modewereld, geïnspireerd door haar moeder die werkte als mode-PR voor Laura Ashley. Deze jeugdherinneringen vormen de basis van haar huidige creaties, die de edgy schoonheid weerspiegelen die ze altijd heeft nagestreefd.

 

Shop deze prachtige jurk online bij Marjon Snieders

 

Elk idee en elke schets van Alexia wordt met zorg omgezet in unieke kledingstukken door kleine werkplaatsen en ateliers. Deze plekken zijn ware schatkamers waar mode nog steeds een uiting zijn van verbeelding en kunst. Elke collectie vertelt een sprookje en elk item draagt zijn eigen ziel, wat zorgt voor een ongeëvenaarde uniekheid.

 

Bij Sage and Ivy staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Het merk gelooft in het maken van mooie kleding met liefde voor de mensheid én de natuur. Dit vertaalt zich in verantwoorde productie, lokale inkoop en integriteit in alle aspecten van hun bedrijfsvoering. Sage and Ivy streeft ernaar langdurige, respectvolle en wederzijds voordelige samenwerkingen op te bouwen met haar fabrieken en leveranciers, waarbij ze vasthouden aan de hoogste ethische en professionele normen.

 

Shop deze jurk van Sage & Ivy online bij Marjon Snieders

“Sage and Ivy vangt de essentie van vrouwelijkheid en vakmanschap met delicate, gedurfde ontwerpen, geïnspireerd op een diepe liefde voor folklore en tradities.” _ Marjon Snieders

 

Bij Marjon Snieders bieden wij een uitgebreide selectie items van Sage and Ivy aan. Ontdek de romantische Jennifer jurk in roze, of kies voor de multicolour Eva jurk met ruches en een open rugdetail. Het zwart-wit gestreepte vest is een tijdloze toevoeging aan elke garderobe, evenals de glanzende beige Tilda rok. Voor een vleugje kleur zijn er de Rosa short en blouse in paars, en de groene Daisy top en rok.

 

Andere opvallende items zijn de elegante Dana truien in zwart en wit, de weelderige Cornflower jurken in groen en paars, en de verfijnde Anna jurk in roze. Voor een statement look is er de roze Kelly jas, perfect te combineren met de zwart-wit geruite Evelyn broek en Dodo jack. Tot slot voegt de iconische Sigird trui een vleugje luxe toe aan elke outfit.

 

Elk van deze stukken weerspiegelen de toewijding, vakmanschap en stijl van Sage & Ivy aan, en bieden een unieke en betoverende toevoeging aan je garderobe.



Bekijk hier een selectie van Sage & Ivy, of shop de hele collectie via deze link.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Recente artikelen
#AxelArigatoSneakers: Stijlvolle must-haves sneakers!
18 Jul 2024
#AxelArigatoSneakers: Stijlvolle must-haves sneakers!
Ontdek de hippe en comfortabele sneakers van Axel Arigato bij Marjon Snieders, inclusief de stijlvol ...
Lees verder
Discover timeless sophistication by Odare ballerinas
12 Jul 2024
Discover timeless sophistication by Odare ballerinas
Ontdek Odare Antwerp ballerina’s: handgemaakte flats waar tijdloos design en edgy flair samenkomen ...
Lees verder
Coming soon! ASPESI: “Tijdloze innovatie in moderne essentials”
13 Jun 2024
Coming soon! ASPESI: “Tijdloze innovatie in moderne essentials”
Ontdek ASPESI bij Marjon Snieders: iconisch Italiaans design in buitengewone kwaliteit. Focus op jac ...
Lees verder