Een statement stuk voor je garderobe!

door Marjon Snieders
2 Mei 2023

 

Een statement stuk voor je garderobe: Gekleurde Sandalen met hak

 

felgekleurde kleding niet jouw ding? Dan zijn gekleurde sandalen met hak de perfecte manier om je outfit te laten stralen tijdens de zomermaanden. Waarom zou je kiezen voor standaard zwart of bruin, als je ook kunt gaan voor een opvallende blauwe, groene of gele sandaal! Een gekleurde sandaal kun je outfit een boost geven en je laten opvallen op een zomerse dag. Sandalen zijn luchtig en comfortabel, maar tegelijkertijd ook stijlvol en vrouwelijk. Ga je voor een sandaal met een hakje eronder, dan geef je je outfit net dat beetje extra glamour en chic.

Bij het dragen van gekleurde sandalen met hak is het belangrijk om te letten op de combinatie met de rest van je outfit. Kies je voor een sandaal met een felle kleur, zoals rood of oranje, dan kun je het beste de rest van je outfit rustig houden. Combineer je sandalen bijvoorbeeld met een simpele witte jurk of een basic jeans en een wit t-shirt. Zo krijgen je sandalen alle aandacht die ze verdienen.

Als je kiest voor een sandaal met een wat subtielere kleur, zoals pastel of aardetinten, kun je wat meer spelen met de kleuren in je outfit. Denk bijvoorbeeld aan een lichtblauwe sandaal onder een mintgroene jurk of een roze sandaal onder een gele broek. Door te experimenteren met kleur kun je de mooiste combinaties maken.

 

Rood 

Rood is een geweldige kleur om een statement te maken en sandalen met hakken in deze kleur zullen zeker de aandacht trekken. Combineer ze met een neutrale outfit zoals een witte broek en een zwarte top, zodat de sandalen echt opvallen.

 

Blauw 

Blauw is een veelzijdige kleur en past bij bijna elke kleurcombinatie. Het is een geweldige kleur om te dragen tijdens de zomermaanden en zal zeker de aandacht trekken.

 

Groen

Een andere geweldige kleur om is groen. Groen is een mooie, natuurlijke kleur en staat geweldig bij zowel casual als formele outfits. Het is ook een kleur die niet zo vaak wordt gedragen, dus als je op zoek bent naar iets anders, dan zijn groene sandalen met hakken een goede keuze.

  

Roze

Roze sandalen met hak zijn de voor de zomer. De vrolijke kleur zorgt voor een frisse en speelse uitstraling. Of je nu naar een feestje gaat of gewoon een dagje gaat winkelen, deze sandalen passen bij elke gelegenheid.

  

Oranje

Oranje is een opvallende en heldere kleur die direct de aandacht trekt. Draag je oranje sandalen met hak om een kleurrijke en levendige uitstraling aan je (basic) zomeroutfit te geven.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Recente artikelen
#AxelArigatoSneakers: Stijlvolle must-haves sneakers!
18 Jul 2024
#AxelArigatoSneakers: Stijlvolle must-haves sneakers!
Ontdek de hippe en comfortabele sneakers van Axel Arigato bij Marjon Snieders, inclusief de stijlvol ...
Lees verder
Discover timeless sophistication by Odare ballerinas
12 Jul 2024
Discover timeless sophistication by Odare ballerinas
Ontdek Odare Antwerp ballerina’s: handgemaakte flats waar tijdloos design en edgy flair samenkomen ...
Lees verder
Coming soon! ASPESI: “Tijdloze innovatie in moderne essentials”
13 Jun 2024
Coming soon! ASPESI: “Tijdloze innovatie in moderne essentials”
Ontdek ASPESI bij Marjon Snieders: iconisch Italiaans design in buitengewone kwaliteit. Focus op jac ...
Lees verder