Flash Bag

door Marjon Snieders
6 Mei 2024


FLASH BAG

ss/collection 2024


Onze uitgebreide collectie tassen omvat een scala aan verfijnde stijlen en tijdloze ontwerpen, zorgvuldig geselecteerd om aan de diverse behoeften en smaken van onze klanten te voldoen.

Shop hier de nieuwste collectie schoenen en tassen

Van classic chic designs van Ami Paris tot de funky en speelse stijl van Ganni, elk merk brengt zijn eigen unieke flair naar voren! Waar Golden Goose de nadruk legt op stoere lederen kwaliteit in tijdloze country style ontwerpen, onderscheidt Hogan zich door Italiaans vakmanschap te combineren met verfijnde designs die resulteren in de iconische H-Bag.

Voor degenen die streven naar een trendy en iconische look, biedt Isabel Marant een assortiment tassen aan die perfect aansluiten bij onze uitgebreide kleding- en schoenencollecties van Marant Etoile en Isabel Marant. Jerome Dreyfuss onderscheidt zich door eigentijdse en draagbare stukken, zoals de Bobi bag en de Lulu crossbody, terwijl Loeffler Randall schittert met feestelijke handtasjes in goud en zilver, verrijkt met speelse details!

Shop Hogan schoenen en tassen online bij Marjon Snieders

Voor de zomerse dagen en strandavonturen biedt MC2 Saint Barth een scala aan beach bags en strandtasjes met een zonnige en levendige uitstraling. Wandler, met zijn vrouwelijke en tijdloze collectie, belichaamt de perfecte combinatie van prachtig leer en verfijnde kleuren, waardoor elke tas, zoals de Hortensia bag en Penelope handtas, een tijdloze klassieker wordt die een leven lang meegaat.

Shop deze look online bij Marjon Snieders

Ontdek de nieuwste collectie online in onze shop, waar elke tas niet alleen een accessoire is, maar een symbool van verfijning, stijl en persoonlijkheid.

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Recente artikelen
IRO Paris: PRIVATE SALE 30% OFF
14 May 2024
IRO Paris: PRIVATE SALE 30% OFF
Ontdek de tijdloze elegantie en eigentijdse flair van de exclusieve IRO Paris collectie bij Marjon S ...
Lees verder
Summer sandals
13 May 2024
Summer sandals
Designer sandals: comfort, style & fun! De mooiste modellen van Morobé tot glamorous Loeffler Rand ...
Lees verder
Flash Bag
6 May 2024
Flash Bag
Ontdek onze tassen collectie met tijdloze en trendy ontwerpen van merken als Ami Paris, Ganni, Golde ...
Lees verder