Golden Goose: Fashion all-over collection

door Marjon Snieders
13 April 2023

GOLDEN GOOSE SHOES, FASHION & ACCESSORIES

Golden Goose is een Italiaans luxe merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige sneakers met een vintage look. Het merk werd in 2000 opgericht door Alessandro Gallo en Francesca Rinaldo. De stijl van Golden Goose wordt gekenmerkt door het gebruik van hoogwaardige materialen en de combinatie van klassieke ontwerpen met moderne elementen. Het merk heeft inmiddels een volledige damescollectie, inclusief schoenen, kleding en accessoires.

De damescollectie van Golden Goose omvat een breed scala aan sneakers die zijn ontworpen om zowel stijlvol als comfortabel te zijn. De meest iconische sneaker van het merk is de Super-star, die wordt gekenmerkt door zijn verweerde uiterlijk en het kenmerkende sterren patroon aan de zijkanten. De Superstar is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, waaronder leer, suède en verrijkt met glitter. Andere populaire sneakers uit de collectie zijn de Stardan en Purestar.

 

Golden Goose sneakers online shoppen bij Marjon Snieders

 

GOLDEN GOOSE SWEATERS, T-SHIRTS & MORE

 

Naast sneakers biedt Golden Goose ook een scala aan kleding voor dames, waaronder sweaters, t-shirts, blouses en broeken. De items in de kleding collectie zijn ontworpen om zowel stijlvol als functioneel te zijn en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals katoen en denim. Veel van de kledingstukken hebben een casual, nonchalante uitstraling en zijn perfect om te dragen tijdens een ontspannen weekend of een informele avond uit.

 

Golden Goose kleding online shoppen bij Marjon Snieders

 

"Een van de belangrijkste kenmerken van de damescollectie van Golden Goose is de nadruk op duurzaamheid."

 

Golden Goose heeft ook een assortiment accessoires voor dames, waaronder tassen, caps en sokken. De tassen van Golden Goose zijn gemaakt van hoogwaardig leer en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waaronder crossbody tassen, handtassen en shoppers.

Een van de belangrijkste kenmerken van de damescollectie van Golden Goose is de nadruk op duurzaamheid. Het merk heeft verschillende initiatieven geïmplementeerd om zijn impact op het milieu te verminderen, waaronder het gebruik van duurzame materialen en het minimaliseren van afval. Veel van de sneakers en kledingstukken van het merk zijn gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor fashion-liefhebbers die zich bezighouden met het milieu.

 

Golden Goose sneakers online shoppen bij Marjon Snieders

 


"Een assortiment kledingstukken die perfect zijn voor casual, informele gelegenheden."

 

Golden Goose biedt een breed scala aan sneakers, laarzen, kleding, tassen en accessoires die zijn ontworpen om stijlvol en comfortabel te zijn. De collectie omvat enkele van de meest iconische sneakers van het merk, evenals een assortiment kledingstukken die perfect zijn voor casual, informele gelegenheden. Met de nadruk op duurzaamheid biedt de damescollectie van Golden Goose een geweldige optie voor vrouwen die op zoek zijn naar mode-items die niet alleen stijlvol zijn, maar ook goed zijn voor het milieu.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Recente artikelen
#AxelArigatoSneakers: Stijlvolle must-haves sneakers!
18 Jul 2024
#AxelArigatoSneakers: Stijlvolle must-haves sneakers!
Ontdek de hippe en comfortabele sneakers van Axel Arigato bij Marjon Snieders, inclusief de stijlvol ...
Lees verder
Discover timeless sophistication by Odare ballerinas
12 Jul 2024
Discover timeless sophistication by Odare ballerinas
Ontdek Odare Antwerp ballerina’s: handgemaakte flats waar tijdloos design en edgy flair samenkomen ...
Lees verder
Coming soon! ASPESI: “Tijdloze innovatie in moderne essentials”
13 Jun 2024
Coming soon! ASPESI: “Tijdloze innovatie in moderne essentials”
Ontdek ASPESI bij Marjon Snieders: iconisch Italiaans design in buitengewone kwaliteit. Focus op jac ...
Lees verder