In Dolly we trust

door Marjon Snieders
20 Oktober 2023

In Dolly We Trust: De revival van Country Western Fashion

 

In het hart van Texas, waar de geest van het Middenwesten de betovering van het Amerikaanse Westen ontmoet, raast een modetrend als een kudde wilde paarden door het hele land. Say howdy tegen de revival van Country Western Fashion, waar het allemaal draait om denim, cowboy laarzen en een vleugje Dolly Parton-glamour :)

 

In Dolly we trust! Shop Agolde online bij Marjon Snieders

 

Het Iconische Denim Duo

Aan de basis van deze trend staan denim en jeans - van klassieke broeken en overhemden tot pittige spijkerrokken en jacks. Combineer deze klassiekers met cowboylaarzen of western enkellaarsjes om dat authentieke Texaanse tintje aan je outfit toe te voegen.

Maak je look af met bandana shawls, cowboyhoeden en opvallende riemen voor die echte Country-flair. En vergeet de saddlebags van Isabel Marant niet, een must om de look compleet te maken! In deze trend passen suède tassen en frivole blouses met ruffles perfect bij de romantiek van het Middenwesten, mét een eigentijdse twist.

 

De Finishing Touch: Gespen en Strass

It's all in the details! Zoek naar kleding versierd met utility loops en paisley-prints, evenals jeans en overhemden met rivets, rafels en stiksels. Leer en suède zijn belangrijke materialen die een knipoog geven naar de ruige charme van het Westen. Vergeet niet de kenmerkende sterren in prints en studs- ze zijn essentieel!

Gespen en studs op riemen, laarzen en sneakers (van o.a. Golden Goose) herinneren aan de stijgbeugels en teugels die worden gebruikt bij het paardrijden, en ze zijn een kenmerkend kenmerk van de Western-stijl. Maar wat echt de kroon spant, zijn de oogverblindende strass-versieringen zoals die op dit toffe Ganni shirt, die de Texaanse sterren in de heldere woestijnlucht weerspiegelen.

 

Shop deze Texas look online

 

Step up

Deze trend draait helemaal om een statement maken. Het is een mix van comfort en stijl, een eerbetoon aan het Amerikaanse Westen met moderne elementen. Westernlaarzen van ontwerpers zoals Golden Goose en Isabel Marant zijn favoriet. Voor die ontspannen dagelijkse look bieden Agolde en Citizens of Humanity een breed scala aan denim opties om je in lijn te houden met de trend.

 

 

Shop Ganni online bij Marjon Snieders

 

It's time to saddle up and ride the wave of Western fashion!


SHOP ONLINE

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Recente artikelen
Spring Forward!
2 Feb 2024
Spring Forward!
Het is tijd voor nieuwe kleuren om die eindeloos lijkende januari dagen achter ons te laten en de bo ...
Lees verder
Party and all that glam!
7 Dec 2023
Party and all that glam!
Schitter in Stijl: Laat je inspireren en shop de mooiste designer party fashion
Lees verder
GIFT GUIDE
17 Nov 2023
GIFT GUIDE
In deze tijd van het jaar draait alles om het geven van liefde en aandacht aan de mensen die we koes ...
Lees verder