Let us introduce: Zimmermann

door Marjon Snieders
16 Maart 2023

Gala ready & wedding season appropriate: ZIMMERMANN new collection!


Zimmermann is een Australisch dameskleding merk dat in 1991 is opgericht door de zussen Nicky en Simone Zimmermann. Het merk staat bekend om haar vrouwelijke, romantische en moderne 
jurkenrokken en blouses die (met de hand) zijn verrijkt met speelse details zoals ruches, borduursels, prints, kant en andere decoratieve elementen. De fashion collectie van Zimmermann richt zich op het creëren van een luxe maar toch draagbare en tijdloze garderobe voor zowel de jonge fashionista als de modebewuste vrouw. De ontwerpen, vaak geïnspireerd op vintage designs, worden gemaakt van hoogwaardige materialen zoals; zijde, katoen en linnen. We kunnen de prachtige sandalen en pumps van Stuart Weitzman adviseren om de look helemaal compleet te maken!

 

De nieuwste catwalk looks van Zimmermann

"Zimmermann heeft verschillende initiatieven geïmplementeerd om afval te verminderen én heeft een recyclingprogramma voor klanten opgezet."

 

 

Zimmermann zal zich blijven ontwikkelen en uitbreiden met nieuwe collecties en bijzondere samenwerkingen maar legt tegelijkertijd ook een sterke focus op duurzaamheid en innovatie: met het gebruik van milieuvriendelijke materialen en productieprocessen vooropgesteld. Zimmermann heeft ook verschillende initiatieven geïmplementeerd om afval te verminderen én heeft een recyclingprogramma voor klanten opgezet. Dit alles terwijl Zimmermann trouw blijft aan hun eigen unieke stijl en kwaliteit.

 

De nieuwste catwalk look van Zimmermann

"Zimmermann wordt ook veel gedragen door beroemdheden en influencers zoals Kate Middleton, Beyoncé, Kate Hudson en Miranda Kerr."

 


Misschien heb je ze al eens voorbij zien komen op socials of tv, want Zimmermann wordt ook veel gedragen door beroemdheden en influencers zoals Kate Middleton, Beyoncé, Kate Hudson en Miranda Kerr. En met hun prachtige ready-to-wear fashion, accessoires, red carpet looks en avondkleding hebben ze ook al veel grote (internationale) prijzen gewonnen!

Als je opzoek bent naar een speelse en romantisch geïnspireerde jurkrok of total-look die geschikt is voor een gala’s en andere chique evenementen, dan is Zimmermann het merk voor jou! Naast Sydney, New York, Londen en Parijs kun je nu dus ook in onze prachtige winkel in Roermond de mooiste collecties van Zimmermann komen bewonderen! Of kijk snel in onze online shop vol met unieke en exclusieve merken!

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Recente artikelen
Spring Forward!
2 Feb 2024
Spring Forward!
Het is tijd voor nieuwe kleuren om die eindeloos lijkende januari dagen achter ons te laten en de bo ...
Lees verder
Party and all that glam!
7 Dec 2023
Party and all that glam!
Schitter in Stijl: Laat je inspireren en shop de mooiste designer party fashion
Lees verder
GIFT GUIDE
17 Nov 2023
GIFT GUIDE
In deze tijd van het jaar draait alles om het geven van liefde en aandacht aan de mensen die we koes ...
Lees verder