MAX MARA: The first it-coats have just arrived!

door Marjon Snieders
30 Juni 2023

MAX MARA: The first it-coats have just arrived!


Luxe en stijlvolle kleding collecties


Max Mara is een toonaangevend merk in onze collectie dat bekend staat om zijn luxe en stijlvolle dameskleding. Met een rijke geschiedenis en een sterke reputatie heeft Max Mara een gevestigde positie verworven in de wereldwijde modewereld. Het merk biedt verschillende kledinglijnen, waaronder Max Mara, S Max Mara en Max Mara Studio en presenteert hierbij een scala aan iconische musthave modellen zoals de Teddy, Tedgirl en Madame jassen. In dit blog duiken we dieper in op het merk Max Mara en de onderscheidende kenmerken van elk van deze kledinglijnen en modellen die wij aanbieden in onze exclusieve collectie.


Max Mara

Tijdloze Elegantie: Max Mara. Deze kenmerkende kledinglijn belichaamt tijdloze elegantie en verfijning. De collectie staat bekend om zijn strakke lijnen, minimalistische ontwerpen en maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen en stoffen. Max Mara biedt een breed scala aan fashion items van prachtig gesneden jassen tot elegante jurken en klassieke broeken. Dit merk staat synoniem voor een tijdloze stijl en is een favoriet onder vrouwen die streven naar ingetogen luxe.

 

Max Mara exclusief online bij Marjon Snieders



S Max Mara


Classic Chique:
S Max Mara. Deze kledinglijn van Max Mara weet hedendaagse mode op een bijzondere manier te combineren met een klassieke esthetiek. De collectie biedt prachtige items in hoogwaardige materialen, mooie prints in vrouwelijke silhouetten waarin het tegelijkertijd comfort en functionaliteit behoudt. Of het nu gaat om stijlvolle jassen, modieuze tops of verfijnde broeken S Max Mara is gericht op vrouwen die op zoek zijn naar een tijdloze chique look!

 

Shop de nieuwste Max Mara collectie online bij Marjon Snieders


Max Mara Studio

Innovatief en fashionable: Max Mara Studio richt zich op eigentijdse en trendy mode, met een frisse kijk op stijl. Deze kledinglijn combineert innovatieve ontwerpen in bijzondere materialen en hoogwaardige stoffen. Max Mara Studio biedt een breed scala aan kledingstukken, van prachtige blazers en jassen in vrouwelijke silhouetten tot stijlvolle business look broeken. Het merk weet de perfecte combinatie tussen stijl en vernieuwing te vinden waardoor vrouwen een unieke en trendy uitstraling kunnen creëren.

 

Teddy en Tedgirl jassen van Max Mara exclusief bij Marjon Snieders

The iconic it-coats


Teddy, Tedgirl en Madame: modellen met persoonlijkheid! Max Mara presenteert verschillende modellen mantels die elk een eigen stijl uitstralen. Teddy is de it-coat van eindeloos veel jaren, een tijdloos icoon dus! Gekenmerkt door de zachte, pluizige textuur en het volume van de jas die doet denken aan een knusse teddybeer! Ook de Tedgirl staat bekend om haar luxueuze stijl en warme comfort. Deze Tedgirl coat is gemaakt van een speciale alpaca en wol mix. Een unieke samenstelling op basis van zijden, gemaakt met behulp van zeer geavanceerde technologieën. Zo heeft het atelier van Max Mara twee prachtige en unieke jassen in imitatiebont weten te produceren. Een parel van een jas; de Madame van Max Mara. Dit iconische model blijft jaar in, jaar uit actueel en is sinds 1981 misschien wel het bekendste item uit de hele Max Mara collectie! En nog steeds is deze kasjmier blend met beverwol een statement piece in elke garderobe. Elk model vertegenwoordigt verschillende aspecten van de Max Mara-vrouw en biedt vrouwen de mogelijkheid om hun eigen stijl uit te drukken.


Shop de nieuwste arrivals online. De allernieuwste mantels die pas zijn binnengekomen volgen snel online of bezoek onze winkel in Roermond om de allernieuwste items te komen bewonderen en te passen.

 

Find your powerful identity!

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Recente artikelen
#AxelArigatoSneakers: Stijlvolle must-haves sneakers!
18 Jul 2024
#AxelArigatoSneakers: Stijlvolle must-haves sneakers!
Ontdek de hippe en comfortabele sneakers van Axel Arigato bij Marjon Snieders, inclusief de stijlvol ...
Lees verder
Discover timeless sophistication by Odare ballerinas
12 Jul 2024
Discover timeless sophistication by Odare ballerinas
Ontdek Odare Antwerp ballerina’s: handgemaakte flats waar tijdloos design en edgy flair samenkomen ...
Lees verder
Coming soon! ASPESI: “Tijdloze innovatie in moderne essentials”
13 Jun 2024
Coming soon! ASPESI: “Tijdloze innovatie in moderne essentials”
Ontdek ASPESI bij Marjon Snieders: iconisch Italiaans design in buitengewone kwaliteit. Focus op jac ...
Lees verder