Norma Kamali: Een merk dat mode en innovatie combineert

door Marjon Snieders
7 Juli 2023

 

Ontdek de tijdloze stijl en duurzame collecties van Norma Kamali bij Marjon Snieders!

Norma Kamali, een mode-icoon bekend om haar tijdloze, veelzijdige ontwerpen met een innovatieve benadering van mode. Bij Norma Kamali vind je een uitgebreid assortiment variërend van luxueuze jurken, stijlvolle broeken en blazers tot prachtige basic style jumpsuits en tops. Deze gerenommeerde ontwerpster staat bekend om haar tijdloze en duurzame stijl, en goed nieuws: je kunt de prachtige creaties van Norma Kamali nu ook online bij Marjon Snieders shoppen!

 

Shop de exclusieve collectie van Norma Kamali online bij Marjon Snieders

 

"I AM INVINCIBLE"
_ Norma Kamali

 

Norma Kamali begon haar carrière in de jaren 60 en heeft sindsdien de modegeschiedenis beïnvloed. Haar kenmerkende ontwerpen, waaronder de beroemde 'sleeping bag coat', hebben haar een plek in de harten van fashion lovers over de hele wereld bezorgd. Haar vermogen om tijdloze stijlen te creëren heeft een trouwe aanhang opgebouwd die blijft groeien.

 

De iconische 'puffer coat' waar Norma Kamali wereldberoemd werd

The iconische 'Puffer coat' van Norma Kamali waarmee ze wereldberoemd werd

 

Norma Kamali staat synoniem voor hoogwaardige kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. Elk kledingstuk wordt met zorg en aandacht voor detail vervaardigd, gebruikmakend van de beste materialen en fabricagetechnieken. Het merk heeft een sterke reputatie opgebouwd door zich te richten op kwaliteit en langdurige mode. In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, neemt Norma Kamali het voortouw met ethische praktijken en milieuvriendelijke initiatieven. Door gebruik te maken van duurzame materialen en productiemethoden, vermindert het merk de impact op het milieu. Norma Kamali fungeert als een inspiratiebron voor andere merken, die worden aangemoedigd om vergelijkbare stappen te zetten naar een duurzamere mode-industrie.

 

Exclusieve collectie Norma Kamali jurken, blazers, broeken & more

 

Norma Kamali heeft een prachtige collectie jurken. Of je nu gaat voor een casual dagje uit of formeler gekleed wilt gaan, Norma Kamali heeft de perfecte jurk voor elke gelegenheid. Van verleidelijke slipjurken tot klassieke wikkeljurken, comfortabele T-shirt dresses tot elegante avondjurken, de keuze is eindeloos. Veel van haar jurken zijn gemaakt van jersey-stoffen, bekend om hun comfort en kreukvrije eigenschappen.

 

Stijlvolle jurken van Norma Kamali in prachtige silhouetten

 

Als je op zoek bent naar stijlvolle en functionele dameskleding, ben je ook bij Norma Kamali aan het juiste adres. Hier vind je een breed scala aan tops en bottoms die gemakkelijk te combineren zijn voor verschillende outfits. Van blouses en t-shirts tot sweaters, broeken, rokken en shorts, haar minimalistische ontwerpen met strakke lijnen en tijdloze silhouetten zorgen ervoor dat je er altijd stijlvol uitziet!


Bij Norma Kamali draait het niet alleen om de collecties, maar ook om de voortdurende innovatie. Ze brengt regelmatig nieuwe collecties en limited edition-items uit, die variëren afhankelijk van het seizoen en de nieuwste trends. Norma Kamali is een merk dat zich constant aanpast aan de veranderende mode-industrie en bekend staat om haar baanbrekende aanpak.

 

Norma Kamali street style looks in Vogue Magazine

Norma Kamali streetstyle looks in Vogue Magazine

 

Marjon Snieders is trots om het merk Norma Kamali in haar winkel en webshop aan te mogen bieden. Met de tijdloze stijl, duurzaamheid en veelzijdigheid van Norma Kamali kun je een vleugje elegantie aan je garderobe toevoegen.

Ontdek de prachtige collecties van Norma Kamali bij Marjon Snieders en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn!

*Side note: Veel items zijn via Instagram al verkocht en daardoor helaas al uitverkocht op onze webshop. Maar we verwachten snel nieuwe voorraad dus check de shop regelmatig! De nieuwste fall/winter collectie van Norma Kamali wordt verwacht in november 2023.

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Recente artikelen
#AxelArigatoSneakers: Stijlvolle must-haves sneakers!
18 Jul 2024
#AxelArigatoSneakers: Stijlvolle must-haves sneakers!
Ontdek de hippe en comfortabele sneakers van Axel Arigato bij Marjon Snieders, inclusief de stijlvol ...
Lees verder
Discover timeless sophistication by Odare ballerinas
12 Jul 2024
Discover timeless sophistication by Odare ballerinas
Ontdek Odare Antwerp ballerina’s: handgemaakte flats waar tijdloos design en edgy flair samenkomen ...
Lees verder
Coming soon! ASPESI: “Tijdloze innovatie in moderne essentials”
13 Jun 2024
Coming soon! ASPESI: “Tijdloze innovatie in moderne essentials”
Ontdek ASPESI bij Marjon Snieders: iconisch Italiaans design in buitengewone kwaliteit. Focus op jac ...
Lees verder