Summer City Styles

door Marjon Snieders
29 April 2024

ZOMERS CITY CHIC MET SEA ME HAPPY

Welkom in de zomerse vibes van de stad, waar de straten bruisen van energie en de fashionista's flaneren in de allernieuwste trends! Deze zomer draait alles om fun en kleur, en Sea me Happy brengt de perfecte mix van draagbaarheid en stijl naar jouw garderobe. Duik in onze collectie en ontdek de musthaves voor een onvergetelijke Summer in the city!

Draagbare tops voor dag en nacht

Van relaxte terrasjes tot sprankelende rooftop feestjes, onze draagbare tops zijn jouw partner in crime deze zomer. Kies voor de luchtige Top Julie in blauw voor een frisse look die moeiteloos overgaat van dag naar avond. Of omarm de veelzijdigheid van de Top Jules, verkrijgbaar in zowel zwart als wit, perfect voor elke stemming en gelegenheid.

 

 

Frisse kleuren en pastel party vibes

Laat je zomerse geest stralen in frisse kleuren en pastel tinten die de warme dagen nog warmer maken. Met onze Broek Super Woody Poplin in roze en de Top Julie in gestreepte print ben je klaar voor elke pastel party. Mix en match jouw favoriete tinten voor een look die net zo verfrissend is als een ijskoude fruit cocktail.

 

Losvallende pasvormen voor optimaal comfort

Niets voelt beter dan luchtige kleding op warme dagen, en onze losvallende pasvormen bieden precies dat. Van de relaxte Jurk Gigi tot de zwoele Jurk Bamboo, onze collectie zorgt ervoor dat je koel en comfortabel blijft, zelfs als de temperaturen stijgen!

 

Terrasje, cocktails en zonneschijn!

Stel je voor; je zit op een terrasje, genietend van een verfrissend drankje, terwijl de zon hoog aan de lucht staat! Met Sea me Happy ben je helemaal klaar voor deze zomerse droom. Laat je betoveren door de ton-sur-ton outfits of ga voor een gedurfde mix & match look die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.
Of je dan kiest voor de zachte tinten van de Jurk Banyan in blauw of zwart, of jezelf laat omhullen door de stijlvolle littlle Balloon jurk in paars, Sea me Happy biedt de perfecte mix van stijl en comfort voor elke zomerse gelegenheid.

 

Ontdek jouw zomerse stijl met Sea me Happy

Dus waar wacht je nog op? Laat de zomerse vibes je leiden en ontdek jouw eigen stijl met Sea me Happy. Of je nu de stad doorkruist op zoek naar avontuur of gewoon geniet van een relaxte dag onder de zon, onze collectie staat voor je klaar om je te inspireren en te verleiden. Dus haal die frisse cocktail maar tevoorschijn en laat de zomer maar komen!

 

Shop onze Sea me Happy collectie SS2024 online

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Recente artikelen
IRO Paris: Chique Zomertrends
14 May 2024
IRO Paris: Chique Zomertrends
Ontdek de tijdloze elegantie en eigentijdse flair van de exclusieve IRO Paris collectie bij Marjon S ...
Lees verder
Summer sandals
13 May 2024
Summer sandals
Designer sandals: comfort, style & fun! De mooiste modellen van Morobé tot glamorous Loeffler Rand ...
Lees verder
Flash Bag
6 May 2024
Flash Bag
Ontdek onze tassen collectie met tijdloze en trendy ontwerpen van merken als Ami Paris, Ganni, Golde ...
Lees verder