Summer sandals

door Marjon Snieders
13 Mei 2024

SUMMER SANDALS

Hej girls!

Laten we het hebben over een van onze favoriete onderwerpen: SHOES! En niet zomaar schoenen, maar designer sandalen voor dames. Want laten we eerlijk zijn: er is iets magisch aan het gevoel van de zon op je huid en een paar prachtige sandalen aan je voeten. Toch?!

Als je op zoek bent naar iets casual en fun, dan moet je zeker eens kijken naar de collectie van Bibi Lou. Hun slippers en sandalen stralen gewoon plezier uit, perfect voor een dagje strand of een relaxte zomerse wandeling.

De absolute musthaves van dit seizoen: Birkenstock! Ze staan bekend om trendy modellen, zoals de Cannes en Arizona. Deze zijn niet alleen comfortabel, maar ook nog eens helemaal on-trend. Ze zijn echt een statement piece voor elke outfit.

Als je meer van klassieke schoonheid houdt, dan zijn de sandalen van Hogan echt iets voor jou. Met hun gespen en raffia-details stralen ze elegantie uit, perfect voor een chique zomerse avond.

Let's talk about what's truly unique: Isabel Marant heeft een prachtige collectie met zilveren en zwarte statement pieces. Hun platte modellen met buckles en versieringen zijn gewoonweg adembenemend.

En dames, het feestseizoen staat voor de deur! Loeffler Randall heeft dé ultieme party sandalen in zilver, goud en glinsterende designs. Met strikken, strass en een vleugje glamour zijn ze perfect voor elke feestelijke gelegenheid.

Voor wie op zoek is naar een iconische stijl, kijk eens naar Morobe. Met modellen zoals Sophia, Mimi en Romy zijn ze tijdloos en enorm trendy. De musthaves Emilia en Robien zijn gewoon onweerstaanbaar met hun puffer top en unieke afwerking.

Laten we de Dutchies niet vergeten. Nubikk heeft een prachtige collectie met denim en metallic sandalen, perfect voor een dagje winkelen of een lunchdate met vriendinnen.

En tot slot, voor de fashionista's onder ons, hebben we Wandler. Hun Isa slip-in sandalen met hoge hak zijn gewoonweg adembenemend. Met hun minimalistische design en onmiskenbare stijl zijn ze een must-have voor elke modeliefhebber.

Dus of je nu op zoek bent naar iets casuals, klassieks, feestelijks of fashion-forward, We’ve got it all! Ontdek onze ruime collectie designer sandalen en slippers online of breng een bezoekje aan onze prachtige winkel, de cappuccino staat voor je klaar!

Till next time!

Liefs,
Marjon

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Recente artikelen
#AxelArigatoSneakers: Stijlvolle must-haves sneakers!
18 Jul 2024
#AxelArigatoSneakers: Stijlvolle must-haves sneakers!
Ontdek de hippe en comfortabele sneakers van Axel Arigato bij Marjon Snieders, inclusief de stijlvol ...
Lees verder
Discover timeless sophistication by Odare ballerinas
12 Jul 2024
Discover timeless sophistication by Odare ballerinas
Ontdek Odare Antwerp ballerina’s: handgemaakte flats waar tijdloos design en edgy flair samenkomen ...
Lees verder
Coming soon! ASPESI: “Tijdloze innovatie in moderne essentials”
13 Jun 2024
Coming soon! ASPESI: “Tijdloze innovatie in moderne essentials”
Ontdek ASPESI bij Marjon Snieders: iconisch Italiaans design in buitengewone kwaliteit. Focus op jac ...
Lees verder