Ulla Johnson

door Marjon Snieders
7 December 2021

Ulla Johnson

Een prachtige aanvulling op onze collectie vol iconische designs van o.a. Isabel Marant en Iro Paris is dit seizoen de unieke collectie van Ulla Johnson. Een merk dat op ons pad kwam tijdens de zoveelste lockdown waarin comfy sweatpants, trainingspakken en leggings de overhand namen in menig garderobe. Een switch waar veel vrouwen, onze klanten en zeker ook ikzelf, naar verlangde. Die ene masterpiece of misschien wel hele look die vrouwelijkheid, vrolijkheid en luxe uitstraalt. Een die kleur geeft aan de sombere tijden waarin we leven. De collectie van Ulla Johnson bevat al deze elementen en meer.

Ulla weet haar frisse kijk op het moderne stadsleven perfect te combineren met een zachtaardig en warm karakter. Luxe stoffen en meesterlijke silhouetten en prints die ons meenemen op bijzondere verre reizen. Een collectie die je elk seizoen meevoert in een kleurrijk, liefdevol en romantisch verhaal. Haar samenwerkingen met veel verschillende creatievelingen met ieder een eigenzinnige handtekening en stijl zorgen voor het wereldse pallet aan kleurcombinaties, prints en ambachtelijke processen. Deze etnische diversiteit zien we ook dit seizoen terug in de mooie collectie tops, jurken en blouses die vanaf nu onze collectie zullen inkleuren.



Layering is key en designs van Ulla Johnson zijn ook erg geschikt om te combineren met items uit onze collectie van Rohe, Munthe en See by Chloé. Ben je opzoek naar een geschikte outfit voor de feestdagen of mogen we je meenemen in onze sfeervolle winkel vol mooie fashion, schoenen, tassen en accessoires? Bezoek onze shop in Roermond en ontdek al onze mooie merken, ons eerlijk en passend advies en de ervaar de gezelligheid van onze shopping experience.

Find your powerful identity


Shop hier een selectie uit onze exclusieve Ulla Johnson collectie of klik hier om naar het totale aanbod te gaan.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Recente artikelen
Ami Paris: Un épisode
2 Jun 2022
Ami Paris: Un épisode
Wij hebben een super mooie, grote collectie van Ami Paris ingekocht met een veelzijdigheid aan basic ...
Lees verder
1/OFF
15 Apr 2022
1/OFF
Op Instagram maakte we voor het eerst kennis met de designs van 1/Off Paris. De vernieuwde, out of t ...
Lees verder
Denim Edit
3 Mar 2022
Denim Edit
Om up-to-date te blijven van de nieuwste denim fits, stoffen en productie ontwikkelingen laten wij o ...
Lees verder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »