IT-BAGS! WANDLER

door Marjon Snieders
15 Juli 2021

Nieuw vanaf dit seizoen is de exclusieve collectie van Wandler, zowel verkrijgbaar in onze online shop als in de Marjon Snieders shop.

 

Wandler. Luxury Leather Goods.

 

Wandler – opgericht in 2017 - is een luxe merk gespecialiseerd in lederen tassen, schoenen en accessoires met een onderscheidende esthetiek.

Zwart is al decennia de bestverkochte taskleur, als Nederlands modemerk word je pas na veel geduld misschien internationaal bekend, en een collectie heb je niet zo een-twee-drie uit de grond gestampt. Wandlers verhaal breekt hier dwars doorheen. Ze lanceerde haar tassenmerk zonder een zwarte tas, maar juist met appeltjes groen, roze en rode; vanaf de allereerste verkoopdag stond ze internationaal op de kaart en werd ze verkocht door retailers als Net-a-Porter en MatchesFashion.com.

Nederlandse Elza Wandler ontwerpt haar gelijknamige collectie met oprechte kwaliteit en gebruikt heldere vormen en een dynamisch kleurgebruik. Elk ontwerp is een reflectie van haarzelf, waarin ze moderne vrouwelijkheid belichaamt.

Hoewel Wandler in Amsterdam zetelt, worden de tassen en schoenen met de hand vervaardigd in Italië. Dit is terug te zien in de hoogwaardige kwaliteit. Het kalfsleer en de afwerking zijn van zeer hoog niveau. De tassen van Wandler zijn een echte aanvulling voor je garderobe; ze hebben structuur, terwijl ze toch zacht zijn. Het succes van Wandler is niet alleen te danken aan het vakmanschap, maar ook aan social media. Veel stylisten en modellen met een groot online bereik, waaronder het wereldberoemde Amerikaans-Nederlandse model Gigi Hadid, laten zich met de opvallende collectie fotograferen.

Alle modellen die we dit seizoen hebben geselecteerd zijn perfect voor dagelijks gebruik – van het halfronde model ‘Hortensia’, de boodschappentas ‘Mia’ tot aan de ‘Anna’ tas met ceintuur.

De beleving gaat verder in onze sfeervolle winkel Het online aanbod van Wandler kun je ook komen bekijken én passen in de sfeervolle winkel in het centrum van Roermond (op loopafstand van het designer fashion outlet). Onze winkel met dameskleding, schoenen voor dames, tassen én one-of-a-kind accessoires is 7 dagen per week geopend en bestaat uit een professioneel team stylisten dat klaar staat om jou van passend en betrouwbaar advies te voorzien.Wandler accessoires en schoenen voor dames shoppen na openingstijden of op afspraak is een extra service die Marjon je graag biedt. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Find your powerful identity

 

Shop hier een selectie uit onze exclusieve Wandler collectie of klik hier om naar het totale aanbod te gaan.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Recente artikelen
Spring Forward!
2 Feb 2024
Spring Forward!
Het is tijd voor nieuwe kleuren om die eindeloos lijkende januari dagen achter ons te laten en de bo ...
Lees verder
Party and all that glam!
7 Dec 2023
Party and all that glam!
Schitter in Stijl: Laat je inspireren en shop de mooiste designer party fashion
Lees verder
GIFT GUIDE
17 Nov 2023
GIFT GUIDE
In deze tijd van het jaar draait alles om het geven van liefde en aandacht aan de mensen die we koes ...
Lees verder