Wedding guest outfit inspiration!

door Marjon Snieders
26 Mei 2023

Wedding guest outfit inspiration

Het voorjaar is aangebroken en dat betekent dat het trouwseizoen in volle gang is. Ben jij uitgenodigd voor een bruiloft en heb je nog geen idee wat je moet dragen? Geen zorgen! In deze blog geven we je wat ideeën, zodat je stralend en stijlvol kunt verschijnen als gast op de bruiloft. Of je nu een romantische tuinbruiloft, een chique stadshuwelijk of een informele strandceremonie bijwoont, er is voor elk type bruiloft en persoonlijke stijl iets te vinden. 

 

- Ga voor een printje! Isabel Marant, Zimmermann, Ulla Johnson en Magali Pascal hebben bijvoorbeeld prachtige jurken met een print in de collectie. 

- Cocktail time! Show them legs! Ga voor een cocktailjurk. Hiervoor moet je bij merken als Gauge81 en Forte_Forte zijn. 

- Luchtige maxi jurk. En chique lange jurk is een perfecte optie als het wat frisser is, of als je je gewoonweg niet helemaal lekker voelt in zo een korte jurk. Merken als Forte_Forte, Zimmermann, Magali Pascal en Ulla Johnson zullen perfect voor je zijn.

- Ga voor een jumpsuit. Als je graag iets anders wilt dragen dan een jurk, is een elegant jumpsuit een uitstekende keuze. Ga bijvoorbeeld voor een jumpsuit van Forte_Forte of een playsuit van Zimmermann.

- A classic look. Ga voor een mooie rok met blouse. Forte_Forte, Magali Pascal, Ulla Johnson en Isabel Marant hebben prachtige lange rokken in hun collectie en zelfs met bijpassende blouse.

- Suit up! Een pak is niet alleen trendy, maar ook uitermate geschikt voor een moderne en stijlvolle look op een bruiloft. De pakken van AMI Paris, Max Mara, Golden Goose en Loulou Studios zijn hier perfect voor. 

 

Met deze outfit inspiratie ben je klaar om elke bruiloft in stijl bij te wonen. Denk aan de dresscode en de trouwlocatie wanneer je een definitieve keuze maakt. Have a wonderful time celebrating love and creating beautiful memories!

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Recente artikelen
Spring Forward!
2 Feb 2024
Spring Forward!
Het is tijd voor nieuwe kleuren om die eindeloos lijkende januari dagen achter ons te laten en de bo ...
Lees verder
Party and all that glam!
7 Dec 2023
Party and all that glam!
Schitter in Stijl: Laat je inspireren en shop de mooiste designer party fashion
Lees verder
GIFT GUIDE
17 Nov 2023
GIFT GUIDE
In deze tijd van het jaar draait alles om het geven van liefde en aandacht aan de mensen die we koes ...
Lees verder