PERSONAL SHOPPING

Update: 25 feb. 2021

Vanaf 3 maart mogen wij op afspraak (max. 2) klanten ontvangen in onze prachtige boutique. Wat zijn we daar ongelooflijk blij mee! Om jou de kans te geven om heerlijk op je gemak al het moois van de nieuwste collectie te bewonderen (én te kunnen passen) bieden we de mogelijkheid aan om in onze online agenda een afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak staat ons stylingteam met eerlijk advies, trend inspiratie én een heerlijke cappuccino voor je klaar.

Wil je liever even alleen en vrijblijvend rondkijken dan is dat natuurlijk ook geen probleem! Je bent meer dan welkom om inspiratie op te doen in onze ruime collectie dameskleding, schoenen en accessoires. Onder het genot van een lekkere koffie geven we je alle ruimte om alle nieuwe trend te ontdekken.

 

Klik op de button om in onze online Calendly agenda gemakkelijk een afspraak in te plannen, op een voor jou geschikt moment.


 

Vind jij het fijn als we voorafgaand aan jouw afspraak een aantal sets uitzoeken en klaar hangen? Neem hiervoor contact met ons op en we bespreken graag telefonisch alle details. (maten, looks en speciale wensen)

Met andere vragen mag je ons natuurlijk ook altijd bellen. We zijn van ma. t/m. zaterdag 9.00 - 18.00 bereikbaar op +31 (0)475 76 00 36 of stuur een Whatsapp bericht naar +31 (0)6 839 770 45.

 

We verheugen ons op je bezoek!


Team Marjon Snieders

Neerstraat 34
6041 KC
Roermond


Wij volgen de landelijke richtlijnen van het RIVM en passen -indien nodig- onze protocollen aan. Zo dragen wij zorg voor extra hygiënische maatregelen en blijven medewerkers met (lichte) klachten thuis. We vragen je bij binnenkomst je handen te desinfecteren, we houden 1,5 meter afstand en adviseren het dragen van een mondkapje.

Heb je klachten die passen bij corona? Blijf thuis en neem contact met ons op om jouw Personal shopping afspraak te verzetten naar een later moment.

 

Voorbeeld van onze Calendly agenda