Marjon Snieders geeft hier meer nformatie over het merk Alexander Wang

ALEXANDER WANG

Alexander Wang wordt geboren op 26 December 1983 in San Francisco. Op 19-jarige leeftijd besluit hij naar New York te verhuizen om aan Parson School of Design te gaan studeren. In 2005 besluit hij zijn eerste lijn te lanceren wat vooral uit gebreide kleding bestond. Al in het najaar van 2007 presenteerde hij zijn eerste complete dameslijn op de catwalk van New York. Nadat hij in 2008 een Vogue Fashion Fund won, was het tijd om zijn bedrijf uit te breiden. In hetzelfde jaar lanceerde hij zijn eerste tassenlijn. In de jaren daarna breidde hij zijn collectie uit met nieuwe dames- en herenlijnen en won hij verschillende prijzen. Momenteel worden zijn lijnen in meer dan 700 winkels over de hele wereld verkocht.


Shop hier Alle items van alexander Wang

De schoenencollectie van Alexander Wang is ieder jaar weer vooruitstrevend en modern. De prachtige stukken uit zijn collectie maken een simpele outfit helemaal af. Geproduceerd met de beste materialen, zijn de schoenen een lust voor het oog.Modern, vrouwelijk en trendy zijn de woorden die de collecties van Alexander Wang omschrijven. Ieder jaar zijn de creaties een lust voor het oog! Niet gek met ontwerper Alexander Wang die al op jonge leeftijd geïntroduceerd werd in de designwereld.


'Our brand selection'


Alexander Wang handtas Rockie 2099S0032L zwart

Alexander Wang handtas Rockie 2099S0032L zwart

€ 939,00 | € 281,70

 


 

 Marjon Snieders geeft hier meer informatie over het merk Alexander Wang Marjon Snieders geeft hier meer informatie over het merk Alexander Wang

 

            

      

 

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info